БЪРЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

БАСКЕТБОЛНИ ТОПКИ

Ред:
Баскетболна топка Класик
Баскетболна топка , цвят класик. Стандартен размер. ..
13.80 лв.
Баскетболна топка Molten GR5 Класик
Баскетболна топка от световноизвестната марка Molten, цвят класик. Стандартен размер 7. ..
5.00 лв.
Баскетболна топка NBA Spalding Flite синя/червена
Баскетболна топка от световноизвестната марка Сполдинг, цвят комби. Стандартен размер 7. ..
33.00 лв.
Баскетболна топка NBA Spalding Storm черна/червена
Баскетболна топка от световноизвестната марка Сполдинг, цвят комби. Стандартен размер 7. ..
33.00 лв.
Баскетболна топка NBA Spalding PrimeTime Синя
Баскетболна топка от световноизвестната марка Сполдинг, цвят син. Стандартен размер 7. ..
33.00 лв.
Баскетболна топка NBA Spalding Rebound Класик
Баскетболна топка от световноизвестната марка Сполдинг, цвят класик. Стандартен размер 7. ..
35.00 лв.

Магазин Компас ви предлага специална категория, в която са подбрани най-качествените баскетболни топки на марката Spalding. Този производител е предпочитан както от професионалисти, така и от любители на атрактивния спорт, поради своята здравина и висока устойчивост на голямо натоварване.

Това е разделът, към който трябва да се насочите ако искате да закупите маркова баскетболна топка на изгодна цена за своето дете или за себе си. Едно изделие от висока класа със сигурност ще подобри спортните ви резултати, а и разбира се, вашето самочувствие. Категорията предлага също хандбални топки от сериите Kempa Kombi и Tango – особено подходящи за интензивна професионална употреба.

Защо да закупите нашите баскетболни топки?

Магазин Компас е доказал своя стремеж да предлага единствено маркови изделия, поради много по-високото качество и функционалност. В търсене на баскетболни топки на достъпни цени, можете да се доверите на нас, като се спрете на различни серии в зависимост от личните си предпочитания и нужди. Всяка серия има своите предимства, от които всеки професионалист или запален любител на спорта може да се възползва.

Тук са застъпени няколко серии, като освен класическата баскетболна топка Ocean, можете да заложите и на по-атрактивните модели на Spalding – Molten GR5, Spalding Flite, Spalding Storm, Spalding Prime Time и Spalding Rebound класик. Всеки модел покрива задължителните характеристики, обуславящи удобно дриблиране с топката, което е основен фактор за майсторството в този спорт.

Утвърдена марка – доказано качество

Качеството и най-вече марката на една баскетболна топка обуславя в голяма степен правилното отскачане на топката, а то както знаем има огромно значение както при провеждане на тренировката, така и по време на същинските състезания. Топките на марката Spalding отговарят на всички технически параметри на международната баскетболна федерация – FIBA.

Неслучайно изделията на тази марка носят абревиатурата на най-престижната баскетболна асоциация, тази на САЩ – NBA. С всяка една от топките, включени в раздела могат да се проведат най-престижните спортни събития, като не бива да пропускаме да отбележим, че те са особено подходящи и за любителски занимания, тъй като улесняват значително придобиването на необходимите умения.

Можете да закупите бързо и удобно класическа маркова баскетболна топка в предпочитан размер и да се уверите сами в нейните отлични характеристики. Някои модели са предназначени за игра в зала, докато други могат да се използват и на открито. Препоръчваме да закупите изделие, отговарящо на средата, в която ще бъде използвано.

Висококачествените баскетболни топки на Spalding са изработени от сертифицирани материали – най-често синтетична кожа (полиуретан). Те представляват обвит в специални влакна бутилов плондир и притежават специален гумен слой, отделящ плондира от външното покритие. Изключително удобни и приятни на допир. Баскетболните ни топки са най-доброто допълнение към спортната ви екипировка.