При поръчка над 100лв -20% с код BLACK
✔ Баскетболни топки на топ цени, купи баскетболна топка — Компас

Баскетболни топки

Няма добавени продукти в тази категория.

Магазин Компас ви предлага специална категория, в която са представени оригиналните баскетболни топки на марката Spalding. Този производител е предпочитан както от професионалисти, така и от любители на атрактивния спорт, поради здравината и високата устойчивост на голямо натоварване, характерни за неговите изделия.

Това е разделът, към който трябва да се насочите ако искате да закупите маркова баскетболна топка на изгодна цена за своето дете или за себе си. Едно изделие от висока класа със сигурност ще подобри спортните ви резултати, а и разбира се, вашето самочувствие. Категорията предлага също хандбални топки от сериите Kempa Kombi и Tango – особено подходящи за интензивна професионална употреба.

Защо да изберете нашите продукти?

Магазинът ни е доказал своя стремеж да предлага единствено оригинални маркови изделия, поради много по-високото им качество и функционалност. Търсейки баскетболни топки на достъпни цени, можете да се доверите на нас. Можете да изберете модел от различните серии, в зависимост от личните си предпочитания и нужди. Всяка серия има своите предимства, от които всеки професионалист и запален любител на спорта трябва да се възползва.

Тук са застъпени няколко серии, като освен на класическата баскетболна топка Ocean, бихте могли да заложите и на по-атрактивните модели на марката Spalding – Molten GR5, Flite, Storm, Prime Time и Rebound класик. Всеки модел покрива задължителните характеристики, обуславящи удобно дриблиране с топката, което е основен фактор за майсторството в този спорт.

Утвърдена марка – доказано качество

Качеството и особено марката на баскетболната топка обуславя в голяма степен правилното ѝ отскачане, а то както знаем има огромно значение не само за провеждане на тренировката, но и по време на същинските състезания. Топките на марката Spalding отговарят на всички технически параметри на международната баскетболна федерация – FIBA.

Неслучайно изделията на тази марка носят абревиатурата на най-престижната баскетболна асоциация, тази на САЩ – NBA. С всяка една от топките, включени в раздела могат да се проведат най-престижните спортни събития. Не бива да пропускаме да отбележим, че топките ни за баскетбол са особено подходящи и за любителски занимания, тъй като улесняват значително придобиването на необходимите умения.

Можете да закупите бързо и удобно класическа маркова топка за баскетбол в предпочитан размер и да се уверите сами в нейните отлични характеристики. Някои модели са предназначени за игра в зала, докато други могат да се използват и на открито. Препоръчваме да закупите изделие, отговарящо на средата, в която ще бъде използвано.

Висококачествените баскетболни топки на Spalding са изработени от сертифицирани материали – основно синтетична кожа (полиуретан). Те представляват обвит в специални влакна бутилов плондир и притежават специален гумен слой, отделящ плондира от външното покритие. Изключително удобни и приятни на допир. Топките ни са най-доброто допълнение към спортната ви екипировка.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ