При поръчка над 120 лв на боти и ботуши -20% отстъпка с код:SALE20
✔ Дамски чанти Clarks / Кларкс на топ цени онлайн — Компас

Чанти Clarks

Няма добавени продукти в тази категория.

Категорията чанти Clarks съдържа маркови артикули със също толкова качество, колкото приятни са визуалните решения на компанията. Дамите могат да открият всички аксесоари за облеклата в гардероба си – големи и малки размери, делови модел с къси дръжки, големи стилни чанти, спортно-елегантни раници, както и официални аксесоари за вечерен тоалет – миниатюрни чантички и пликове. 

Сред богатата колекция се откриват и мъжки раници. Продуктите са от висококачествени естествена и еко кожа, с текстил и метални акценти, оформени в модерна и актуална визия. Стойността им е подходяща за всеки бюджет, защото те са най-дългосрочната и разумна инвестиция за гардероба си, на която можете да се спрете. 

Ежедневни чанти и раници 

Ежедневният стил е свързан с необходимост от достатъчно място за съхранение на лични вещи, мобилни устройства, а често и документи, което насочва към големите стилни модели с множество широки отделения. Каталогът ни предлага дизайн тип “кошница“ с къса дръжка и акцент змийски принт в едноцветен или двуцветен вариант. Качествена изкуствена кожа, текстилен хастар и достатъчно простор, за да бъдете мобилни постоянно, ще получите на невероятно изгодни цени и с изключително бърза доставка. 

Чанта за през рамо от първокласна натурална кожа е друг вариант да бъдете елегантни през всеки час от деня, когато сте в движение. Моделите са с удобен капак със закопчалка, здраво обшити краища, и на практика са вечна инвестиция. Лачени варианти с къса и дълга дръжка са начин да сте практични на работа, и достатъчно забележими, за да отидете където си пожелаете после. 

Раницата е чантата на тийнейджърките и на сантименталните дами. В момента, тя е и изключително актуална тенденция. Магазинът ни предлага всички модели на спортният аксесоар за вещи, изработени в духът на английската елегантност. 

Каталогът разполага с модели с капак и пристягащи връзки, както и с ципове, като почти всички модели се трансформират и носят като дамска чанта. Пространство за всички необходими вещи, удобни регулируеми дръжки и кожени материи с първокласен произход ви очакват в няколко приятни разцветки и класическото черно. 

Официални и пликове 

Елегантни вечерни чанти Кларкс с или без дръжки са налични в няколко типа дизайн и разцветки. Пликове с два начина на носене, съчетаващи коженият материал с велурени и дискретни блестящи акценти, са подходящи за рокли от тежка материя или къса рокля с пайети. Червени, черни и сребърни разцветки са част от разнообразието, с което сте елегантни и ярки едновременно. 

Малкият вечерен аксесоар разполага с множество отделения и обширно пространство за смартфон, портфейл и цигари, но без да се пренебрегва чантичката с гримове. Повечето също разполагат с допълнителна дръжка – удължител за носене през рамо.