Чанти Clarks

Ред:
  • 55%55%
    Дамска малка чанта Clarks Black Moroccan Jewel
    109.00 лв. 49.00 лв.

Категорията чанти Clarks съдържа маркови артикули със също толкова качество, колкото приятни са визуалните решения на компанията. Дамите могат да открият всички аксесоари за облеклата в гардероба си – големи и малки размери, делови модел с къси дръжки, големи стилни чанти, спортно-елегантни раници, както и официални аксесоари за вечерен тоалет – миниатюрни чантички и пликове. 

Сред богатата колекция се откриват и мъжки раници. Продуктите са от висококачествени естествена и еко кожа, с текстил и метални акценти, оформени в модерна и актуална визия. Стойността им е подходяща за всеки бюджет, защото те са най-дългосрочната и разумна инвестиция за гардероба си, на която можете да се спрете. 

Ежедневни чанти и раници 

Ежедневният стил е свързан с необходимост от достатъчно място за съхранение на лични вещи, мобилни устройства, а често и документи, което насочва към големите стилни модели с множество широки отделения. Каталогът ни предлага дизайн тип “кошница“ с къса дръжка и акцент змийски принт в едноцветен или двуцветен вариант. Качествена изкуствена кожа, текстилен хастар и достатъчно простор, за да бъдете мобилни постоянно, ще получите на невероятно изгодни цени и с изключително бърза доставка. 

Чанта за през рамо от първокласна натурална кожа е друг вариант да бъдете елегантни през всеки час от деня, когато сте в движение. Моделите са с удобен капак със закопчалка, здраво обшити краища, и на практика са вечна инвестиция. Лачени варианти с къса и дълга дръжка са начин да сте практични на работа, и достатъчно забележими, за да отидете където си пожелаете после. 

Раницата е чантата на тийнейджърките и на сантименталните дами. В момента, тя е и изключително актуална тенденция. Магазинът ни предлага всички модели на спортният аксесоар за вещи, изработени в духът на английската елегантност. 

Каталогът разполага с модели с капак и пристягащи връзки, както и с ципове, като почти всички модели се трансформират и носят като дамска чанта. Пространство за всички необходими вещи, удобни регулируеми дръжки и кожени материи с първокласен произход ви очакват в няколко приятни разцветки и класическото черно. 

Официални и пликове 

Елегантни вечерни чанти Кларкс с или без дръжки са налични в няколко типа дизайн и разцветки. Пликове с два начина на носене, съчетаващи коженият материал с велурени и дискретни блестящи акценти, са подходящи за рокли от тежка материя или къса рокля с пайети. Червени, черни и сребърни разцветки са част от разнообразието, с което сте елегантни и ярки едновременно. 

Малкият вечерен аксесоар разполага с множество отделения и обширно пространство за смартфон, портфейл и цигари, но без да се пренебрегва чантичката с гримове. Повечето също разполагат с допълнителна дръжка – удължител за носене през рамо.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ