За нас

„Kompass” е българска верига от магазини за обувки и аксесоари с над 20 годишна традиция на българския пазар. Магазините ни се отличават със специфична атмосфера, съчетаваща комфорт и обслужване, което максимално удовлетворява изискванията на клиентите ни. Ние ежедневно предлагаме голямо разнообразие от обувки и аксесоари на цени, които всеки може да си позволи. „Kompass” е марка - символ на доверието.


В духа на немския стил и качество в онлайн-магазин „Kompass.bg” – сме представили актуални колекции на лидерите за обувки в Германия: S.Oliver,Jana,Ara,Rieker,Caprice, Salamander и Tamaris. Не сме изневерили и на световноизвестните марки Sisley и United colors of Benneton, чиито чанти и аксесоари Ви очакват пpи нaс, зa дa дoпълнят целoсттa нa Вaшия външeн вид.

 

     

 

      Магазин Kompass "Ъгъла"

 

        

20140403_174357-600x600_0.jpg

 

Заповядайте в магазин "Ъгъла" и открийте огромен избор от спортни, ежедневни, официални обувки, сандали, джапанки, домашни чехли, дамски чанти, мъжки чанти, раници, маратонки и други.

 

 

 

Адрес: гр. Бургас, ул. Лермонтов 43

 

 

 

 

 

 

    Магазин Kompass - Mall Galleria Burgas

 

 

3-600x600_0.jpg

 

Заповядайте в магазин Kompass в Mall Galleria Burgas и изберете обувки от марки като : Salamander, Rieker, Tamaris, S.Oliver, Caprice, Jana, Bugatti, Clarks, Ara и други

 

 

 

Адрес: гр. Бургас, ул. Янко Комитов 6, Мол Галерия

 

 

 

 

 

 

    Магазин Kompass - Mall Burgas Plaza

 

 

ьэ.JPG

 

Магазин Kompass - Mall Burgas Plaza. 

 

 

 

Адрес : гр. Бургас, ул. Транспортна, Mall Burgas Plaza ет. +1

 

 

 

 

 

 

    Магазин Kompass - Mall Paradise Sofia

 

 

9-700x700_0.jpg

 

Заповядайте в нашия магазин в Mall Paradise Center гр. София.Там ще откриете единствения Shop-In-Shop специализиран щанд на марката Tamaris.С немска прецизност и уникален дизайн ще се потопите в море от удобство и комфорт.

 

 

 

Адрес: гр. София , бул Черни Връх 100 Mall Paradise Center етаж +1

 

 

 

 

 

 

 

      Магазин Kompass Sport - Младост гр. Бургас

 

 

IMG_8599-600x600_0.JPG

 

 Адрес:Магазинът се намира в гр. Бургас, ж.к. Славейков (до спортна зала Младост)

 

 

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ