Чанти Marina Galanti

Ред:
 • Дамска раница Marina Galanti черна
  62.00 лв.
 • Дамска клъч чанта Marina Galanti® розова
  29.00 лв.
 • Дамска клъч чанта Marina Galanti® черна
  29.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® синя
  62.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® червена
  62.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® бежова
  62.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® черна
  62.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® червена
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® бежова
  68.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® бяла
  72.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® червена
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® синя
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® бяла
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® бежова
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® черна
  59.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® Firenze бяла
  56.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® Firenze черна
  56.00 лв.
 • - 32% - 32%
  Дамска голяма раница Marina Galanti кафява
  72.00 лв. 49.00 лв.
 • - 28% - 28%
  Дамска средна раница Marina Galanti® Firenze бежовa
  54.00 лв. 39.00 лв.
 • - 32% - 32%
  Дамска голяма раница Marina Galanti черна
  72.00 лв. 49.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Дамска чанта Marina Galanti® Firenze синя
  62.00 лв. 49.90 лв.
 • - 35% - 35%
  Дамска чанта Marina Galanti® Firenze мента
  66.00 лв. 42.90 лв.
 • - 28% - 28%
  Дамска средна раница Marina Galanti® Firenze черна
  54.00 лв. 39.00 лв.
 • - 28% - 28%
  Дамска средна раница Marina Galanti® Firenze
  54.00 лв. 39.00 лв.
 • Дамска малка чанта Marina Galanti® Firenze черна
  54.00 лв.
 • Дамска малка чанта Marina Galanti® Firenze сини
  54.00 лв.
 • Дамска чанта Marina Galanti® Firenze зелена
  67.00 лв.
 • - 45% - 45%
  Дамска клъч чанта Marina Galanti® черна
  49.00 лв. 26.90 лв.
 • - 49% - 49%
  Дамска клъч чанта Marina Galanti® черна
  59.00 лв. 29.90 лв.

Италианските модни творби на Marina Galanti са вълнуващо изживяване за всяка дама, която ще открие сред изделията й аксесоари за всеки момент и събитие от живота си. Компанията използва завладяващи цветове, принтове, декоративни детайли и материи, оригинално вплетени в дизайнерските модели.

Италианското мнение в аксесоарите

Чантите от колекциите й кореспондират с всеки стил в облеклото – основните официален, ежедневен, спортно-елегантен и спортен, заедно с множеството нюанси на тези стилове. Няколко белега отличават и изтъкват моделите сред аксесоарите на други известни марки - Marina Galanti проектира красиви чанти, които никога не са скучни. Дори и напълно семплият дизайн е разведрен от декорация, представена като принт, ярка разцветка, апликация или детайл от плат, тегели или елемент от метал, стъкло и др.

Декоративните елементи се срещат като единични акценти и като компилация от мотиви. Запазен похват на компанията са оригиналните им съчетания с кройка, които обаче не изглеждат екстравагантно, а оставят усещане за настроение и усмивка, съхранили момичешка ведрина и оптимизъм. Категорията ни съдържа изключително богата колекция от италианските модели във всеки стил, необходим за гардероба на съвременната жена.

Първокласните материали, използвани от производителя, гарантират разумното дългосрочно вложение, което в магазина ни е на невероятно изгодни цени. Използвани са естествена, изкуствена кожа и текстилни материи с висококачествена изработка. Клиентите получават бърза безплатна доставка в рамките на ден и възможност за връщане на артикул.

Големи чанти с две дръжки

Правопропорционално с големината на чантата расте и усещането за деловитост, поне според установените модни канони. Повече пространство означава и повече практичност – възможността от съхранение на голям брой вещи, папки с документи и мобилни устройства е желанието на всяка делова дама. В категорията ни, практичността се открива облечена в семпли неутрални, ярки или златисти и сребърни нюанси, но неизменно открояващи се с невероятна елегантност.

Късите дръжки обозначават пътя към по-официалната гама на деловият стил, обикновено съчетани с трапецовидна и по-обемна форма на чантата. Този модел се носи в ръка и внася елегантност в сивата рутина. Италианската марка я облича в щедро количество цвят, украсява я с релефни, змийски, флорални и друг тип оригинални принтове, метални капси, пайети, верижки, райе. Повечето от моделите са придружени и с допълнителна дълга дръжка за носене през тялото. Елегантните чанти с капак и комбинация от къса и удължена дръжка са типичен пример за съчетание на делови и спортен стил.

Офис стилът не трябва да лишава аксесоарите от винаги нужната на облеклото доза блясък, решава италианският корифей на аксесоарите и “поръсва” деловият дизайн с лъскави неонови нюанси на цветовете, цветни геометрични мотиви и принтове с пролетни цветя. Резултатът е по-добро настроение през целият работен ден.

Модел с дълга дръжка за през тялото

Ежедневният спортно-елегантен стил е представен в селекцията ни от чанти за носене през рамо. Различен размер, материали и дизайн осигуряват разнообразието, характерно за гардероба  на модерните дами. “Играта” с лъскави материи, декорации и свежи цветове се среща и при този дизайн, а резултатът е по-свежо настроение и ефектна визия всеки ден.

Съчетаването на декоративни акценти не претрупва дизайнът, а създава възможности за оформяне на повече визии. Така ежедневният стил в категорията ни варира от границата с официалната гама, през едноцветният строго делови модел, до тийнейджърски тип широка чанта с шарена дръжка. Големите и просторни модели с декорация са красив вариант за офис облеклото, а малката чантичка за през рамо, украсена с красиво оформени камъчета от стъкло и метал, наподобяващи скъпоценни инкрустации, конкурира вечерните клъчове, и може да я замести успешно.

Клъч и плик

Рядко се открива по-ефектно съчетание на няколко декоративни акцента, отколкото във вечерните чанти Marina Galanti. Коктейлната елегантност е пренебрегната. Марката създава вечерни модели със звезден статут, достатъчно представителни и за официално събитие от висок ранг.

Деликатни и фини пайети обсипват луксозната материя на клъчовете с дълга фина метална верижка, която може да се прибере в чантата, превръщайки я в класически вечерен плик. Клъч с къса кожена и дълга метална дръжка е прекрасен мултифункционален избор, с който можете да напуснете офиса, отправяйки си директно към официална вечеря или нощен клуб. Те са покрити с ефектна феерия от инкрустации, при отделни модели заместен от текстилни декоративни фигурки в блестящи златни, сребърни и черни тонове.

За класическите пликове компанията избира покритието от гъсто пришити пайети с меки отблясъци. Предложенията впечатляват с комбинацията между дискретност, цвят и блясък, успявайки да постигнат онзи трансформиращ сетивата ефект, който наричаме чар.

Раници

Всеки тип раница е удобен посвоему. В каталогът ни потребителките ще открият огромно разнообразие раници – малки, средни и големи, в няколко стила и различни съчетания от декорации и материя. Модел с ципове и с допълнителна къса дръжка за носене в ръка е конкуриран от раничка с пристягащи връзки тип “мешка“.

Декоративният ефект от два стилови акцента присъства и тук, под формата на комбинация от две материи, лъскав плат с капси, апликация, покрита с капси, имитация на два вида скъпоценни камъни, или релефен дизайн с пискюл. Страхотен впечатляващ аксесоар са лачените ранички с макове, лъскавите текстилни материи и пайетите, както и супер атрактивните пухкави модели с дълъг косъм.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ