Дамски обувки на среден ток

Ред:
 • Дамски обувки Ara High Soft естествена кожа кафяви ширина Н
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  219.00 лв.
 • Дамски обувки Ara High Soft естествена кожа сини ширина Н
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  219.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Дамски летни обувки Rieker ANTISTRESS 46778-91 цветни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  139.95 лв. 111.96 лв.
 • - 17% - 17%
  Елегантни дамски обувки на ток IGI & CO естествена кожа бели
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  179.00 лв. 149.00 лв.
 • - 17% - 17%
  Елегантни дамски обувки на ток IGI & CO естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  179.00 лв. 149.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Tamaris естествена кожа Touch It®, F1/2 черни
  Налични размери:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  129.00 лв.
 • Дамски сандали на ток Tamaris естествена кожа слонова кост Touch It®, ANTISLIDE®
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  149.00 лв.
 • Дамски сандали на ток Tamaris естествена кожа черни Touch It®, ANTISLIDE®
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  149.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на ток Tamaris тъмно зелени ANTISHOKK ANTISLIDE TOUCH IT
  На база 1 отзива.
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  129.00 лв.
 • - 19% - 19%
  Дамски обувки на висок ток Tamaris естествена кожа тъмно сини ANTISHOKK ANTISLIDE F1/2
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв. 129.00 лв.
 • - 13% - 13%
  Дамски обувки на висок ток Tamaris естествена кожа кафяви ANTISHOKK ANTISLIDE F1/2
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  159.00 лв. 139.00 лв.
 • - 18% - 18%
  Дамски кафяви обувки на ток Tamaris естествена кожа ANTISHOKK ANTISLIDE TOUCH IT F1/2
  На база 1 отзива.
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв. 139.00 лв.
 • Дамски обувки на нисък ток Tamaris естествена кожа бордо ANTISHOKK TOUCH IT
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  179.00 лв.
 • - 18% - 18%
  Дамски обувки на висок ток Tamaris естествена кожа черни ANTISHOKK ANTISLIDE TOUCH IT F1/2
  Налични размери:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв. 139.00 лв.
 • Дамски обувки на среден ток Tamaris естествена кожа черни ANTISHOKK ANTISLIDE TOUCH IT
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  149.00 лв.
 • - 13% - 13%
  Дамски обувки на висок ток с връзки Tamaris естествена кожа черни ANTISHOKK ANTISLIDE F1/2
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 41
  159.00 лв. 139.00 лв.
 • Дамски ежедневни обувки на ток Tamaris естествена кожа черни ANTISHOKK TOUCH IT
  Налични размери:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 41
  179.00 лв.
 • Дамски обувки на висок ток Tamaris естествена кожа черни ANTISHOKK ANTISLIDE TOUCH IT
  Налични размери:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  119.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Yoncy® син металик
  На база 1 отзива.
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  247.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на ток Yoncy® черни
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  227.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки Salamander естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  • 41.5
  229.00 лв.
 • - 28% - 28%
  Дамски обувки от естествена кожа на ток Bugatti® Tiana Revo тъмно сини
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  179.00 лв. 129.00 лв.
 • - 28% - 28%
  Дамски обувки от естествена кожа на ток Bugatti® Tiana Revo черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 42
  179.00 лв. 129.00 лв.
 • Дамски обувки на нисък ток Ara естествена кожа тъмно сини
  Налични размери:
  • 35
  • 35.5
  • 36
  • 37.5
  • 41
  • 41.5
  198.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Ara естествена кожа червен лак ширина H
  Налични размери:
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  199.00 лв.
 • Дамски обувки на нисък ток Ara змийски принт
  Налични размери:
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 39
  198.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Caprice Premium естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 39
  • 40
  149.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на нисък ток Tamaris ANTISHOKK ANTISLIDE мемори пяна
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 41
  159.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на нисък ток Tamaris черни ANTISHOKK ANTISLIDE мемори пяна
  Налични размери:
  • 39
  • 40
  159.00 лв.
 • - 31% - 31%
  Дамски обувки на ток Caprice естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  129.00 лв. 89.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Ara естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  • 40.5
  • 41
  • 41.5
  198.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на ток Caprice черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  129.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Tamaris черни естествена кожа ANTISHOKK ANTISLIDE мемори пяна F1/2
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  139.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на среден ток Ara бордо
  Налични размери:
  • 35.5
  • 36
  • 37.5
  • 38
  • 39
  • 40
  189.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки на среден ток Ara черни
  Налични размери:
  • 38.5
  • 40
  • 40.5
  189.00 лв.
 • - 31% - 31%
  Елегантни дамски обувки на ток Caprice черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  129.00 лв. 89.00 лв.
 • Елегантни дамски обувки на нисък ток Caprice сини
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  109.00 лв.
 • Дамски обувки на среден ток естествена кожа Caprice бордо
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  • 40.5
  • 41
  149.00 лв.
 • Дамски обувки на среден ток естествена кожа Caprice черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  • 40.5
  149.00 лв.
 • - 50% - 50%
  Дамски обувки на ток Tamaris кафяви мемори пяна
  Налични размери:
  • 40
  132.00 лв. 66.00 лв.
 • - 42% - 42%
  Дамски обувки на ток Ara естествен велур
  Налични размери:
  • 36
  169.00 лв. 98.00 лв.
 • - 24% - 24%
  Дамски лачени обувки на нисък ток Ara черни
  Налични размери:
  • 36
  129.00 лв. 98.00 лв.
 • Дамски лачени обувки от естествена кожа на среден ток Ara черни
  Налични размери:
  • 35.5
  • 36
  • 36.5
  • 40
  189.00 лв.
 • - 13% - 13%
  Дамски елегантни обувки на ток с връзки Tamaris естествена кожа черни мемори пяна ANTISHOKK®
  Налични размери:
  • 37
  • 40
  149.00 лв. 129.00 лв.
 • Дамски обувки на ток Tamaris черни велурени ANTISHOKK®
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 40
  132.00 лв.
 • - 13% - 13%
  Дамски елегантни обувки на ток с връзки Tamaris естествена кожа кафяви мемори пяна ANTISHOKK®
  Налични размери:
  • 38
  • 40
  149.00 лв. 129.00 лв.
 • Дамски елегантни обувки от естествена кожа Salamander лак
  Налични размери:
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 40
  219.00 лв.
 • Дамски обувки на нисък ток Tamaris естествена кожа ANTISHOKK мемори пяна F1/2
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 41
  149.00 лв.
 • Дамски обувки на нисък ток Tamaris естествена кожа ANTISHOKK мемори пяна F1/2
  Налични размери:
  • 39
  149.00 лв.
 • Елегантни дамски обувки на нисък ток Caprice черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  109.00 лв.

В този раздел на своята интернет версия, магазин Компас ви предлага богат асортимент от елегантни обувки на среден ток, съчетаващи стилна визия и максимално удобство за женското ходило. Причината да изберете модел от този раздел е не само разнообразната визия на всички изделия, но и високото качество на достъпна цена.

Вероятно ви е омръзнало да срещате постоянно едни и същи дизайнерски решения и стилове, изработени от различни производители и материали? Е, при нас определено ще намерите чифт дамски обувки на среден ток, с които да се откроите от тълпата. Моделите ще ви харесат не само визуално, но и като усещане, когато ги обуете и направите първите няколко зашеметяващи крачки.

Какво ви предлага категорията?

В тази категория са отделени всичките ни модели със средна височина на тока. Целта е да бъде максимално лесно на нашите клиентки да намерят подходящото решение за конкретен повод или тоалет. В забързаното си ежедневие болшинството дами не намират време за обиколка по магазините, а това често ги лишава от възможност да допълнят своята безупречна визия с идеалния аксесоар.

Ако трябва да конкретизираме, то тази категория ви предлага стилни - класически и авангардни обувки на среден ток, подходящи както за строгия делови костюм на модерната бизнес дама, така и за всеки изискан вечерен тоалет. Предимството на средно високото токче се състои в неговото универсално приложение – една обувка от този тип може да се впише перфектно към всеки стил облекло, придавайки финес, без да измъчва стъпалото.

Моделите от категорията са изработени от най-модерните и качествени материали. Тук имаме изделия от естествена кожа, велур и лак, вариращи в най-актуалните модни разцветки. В търсене на качествени дизайнерски артикули, вие ще можете да избирате между модели с уникална визия и дизайн, които ще ви поставят в съвсем различна категория в очите на околните.

Класическите модели, както и по-нестандартните разработки са леки, удобни и невероятно приятни за носене. Технологията, по която е разработена вътрешната част на всяка обувка, има за цел да гарантира пълен комфорт на жената, която я носи. Стелките от мемори пяна ще направят походката ви още по-смела и предизвикателна и в същото време – по-изкусителна и женствена от всякога.

Защо да изберете нас?

Едва ли е нужно да ви увещаваме да изберете именно нашия магазин за обувки. Разглеждайки огромния ни продуктов каталог, вероятно вече сте останали очаровани от стоките, които предлагаме и най-вече от техните изгодни цени. Аргументът, който можем да добавим е гарантираното потребителско удоволствие при сътрудничеството с нашия екип.

Работейки изцяло онлайн, ние сме удобно решение за потребителите от цялата страна. Независимо в коя точка на България се намирате, можете да се снабдите с обувките от последните колекции на водещи европейски марки, като: Caprice, Ara Shoes, Tamaris, Jana, Salamander, Clarks, Rieker и др. Отличната навигация в онлайн магазина ни, ви позволява да се насочите директно към подходящия модел, без да се губите в огромния ни продуктов каталог.

Ние ви предлагаме редовни намаления, както и напълно безплатна експресна доставка на всеки закупен артикул. Доверявайки ни се, вие получавате не само неограничен достъп до елегантни дамски обувки на среден ток от последната колекция на престижа марка, но и обслужване, което ще ви накара да се почувствате пълноправен европейски потребител.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ