Дамски обувки на платформа

Ред:
 • НОВОНОВО
  Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  199.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски спортни обувки на платформа Marco Tozzi черни мемори пяна
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  129.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски спортни обувки на платформа Marco Tozzi черни мемори пяна
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски спортни обувки на платформа Marco Tozzi черни мемори пяна
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски ежедневни обувки Remonte черни D2401-02
  Налични размери:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  169.95 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  199.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки Clarks Sharon Dasher естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 39
  • 39.5
  • 40
  • 41
  • 41.5
  189.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски ежедневни обувки Clarks Step Rose Moon
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 39.5
  169.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки Clarks Rosely Step естествена кожа Ortholite® черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 37.5
  • 39
  • 39.5
  • 40
  • 41
  • 42
  239.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки на платформа Clarks Sharon Noel естествена кожа
  Налични размери:
  • 37.5
  • 39.5
  189.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки на платформа Clarks Sharon Noel естествена кожа бордо
  Налични размери:
  • 37
  • 39.5
  • 40
  189.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки Clarks Sharon Dolly естествена кожа сини
  Налични размери:
  • 37
  • 37.5
  • 38
  • 39
  • 41
  189.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Дамски обувки Clarks Sharon Dolly естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  189.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line Touch It крем
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line Touch It черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line бежови
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris бежови на платформа
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris зелени на платформа
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris на платформа Comfort Line черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки на платформа Rieker Antistress N4313-00 черни
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  149.95 лв.
 • - 30% - 30%
  Дамски спортни обувки IGI & CO на платформа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  169.00 лв. 119.00 лв.
 • Дамски обувки с връзки IGI & CO на платформа черни/златисти
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  189.00 лв.
 • - 26% - 26%
  Дамски обувки с връзки IGI & CO на платформа бели/розови
  На база 2 отзива.
  Налични размери:
  • 37
  • 39
  189.00 лв. 139.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Дамски спортни обувки Remonte естествена кожа цветни R7213-92 ширина H
  Налични размери:
  • 39
  159.95 лв. 127.96 лв.
 • - 19% - 19%
  Дамски спортни обувки на платформа Bugatti® бели/сребристи
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв. 129.00 лв.
 • Дамски спортни обувки на платформа Bugatti® черни
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris бели на платформа
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • - 31% - 31%
  Дамски сандали на платформа Caprice естествена кожа бежови
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  129.00 лв. 89.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Дамски спортни обувки Remonte естествена кожа бели R7215-80 ширина H
  Налични размери:
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  154.95 лв. 123.96 лв.
 • Дамски спортни обувки Bugatti® бели
  Налични размери:
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
  169.00 лв.
 • - 11% - 11%
  Дамски спортни обувки на платформа Caprice естествена кожа ширина H бежови
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  189.00 лв. 169.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris Fashletics на платформа черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  149.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Rieker ANTISTRESS N6303-64
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  159.95 лв.
 • - 20% - 20%
  Дамски спортни обувки Rieker ANTISTRESS N4327-80 бежови
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  144.95 лв. 115.96 лв.
 • - 25% - 25%
  Дамски спортни обувки Tamaris Fashletics мемори пяна черни
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв. 119.00 лв.
 • Дамски обувки Clarks Sharon Noel естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 37
  • 39
  198.00 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris Fashletics на платформа бели
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  149.00 лв.
 • - 31% - 31%
  Дамски сандали на платформа Caprice естествена кожа черни/сребристи
  Налични размери:
  • 36
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
  129.00 лв. 89.00 лв.
 • Дамски спортни обувки на платформа Caprice естествена кожа крем
  Налични размери:
  • 37
  • 39
  • 40
  • 41
  189.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Дамски спортни обувки на платформа Caprice розови мемори пяна
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  189.00 лв. 149.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Дамски спортни обувки на платформа Caprice бели мемори пяна
  Налични размери:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  189.00 лв. 149.00 лв.
 • - 53% - 53%
  Дамски обувки с връзки IGI & CO на платформа бели/розови
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  189.00 лв. 89.00 лв.
 • - 53% - 53%
  Дамски обувки с връзки IGI & CO на платформа бели
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 40
  189.00 лв. 89.00 лв.
 • - 37% - 37%
  Дамски обувки IGI & CO на платформа естествена кожа бели
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 41
  219.00 лв. 139.00 лв.
 • Дамски обувки IGI & CO сиви/розови GORE-TEX® НЕПРОМОКАЕМИ
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  239.00 лв.
 • Дамски обувки IGI & CO естествен набук бежови GORE-TEX® НЕПРОМОКАЕМИ
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  259.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Дамски обувки IGI & CO на платформа естествена кожа бели
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 40
  239.00 лв. 189.00 лв.
 • - 55% - 55%
  Дамски обувки IGI & CO на платформа естествена кожа бежови
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  219.00 лв. 98.00 лв.
 • - 55% - 55%
  Дамски обувки IGI & CO на платформа естествена кожа бели
  Налични размери:
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  219.00 лв. 98.00 лв.
 • - 30% - 30%
  Дамски спортни обувки Tamaris Fashletics мемори пяна бели
  Налични размери:
  • 36
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  159.00 лв. 111.30 лв.
 • Дамски спортни обувки Tamaris Fashletics на платформа розови
  Налични размери:
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  139.00 лв.

Дамските обувки на платформа продължават да бъдат все така актуални, и съответно търсени от голяма част от модерните дами. За да задовoлим всяко търсене, при нас в онлайн магазин Kompass.bg сме обособили специална категория посветена на непреходните платформи, създадени от водещи европейски производители.

Марки, които харесвате и обичате

Логично е, търсейки официални или ежедневни обувки на платформа онлайн, да се насочите към утвърдените европейски производители. Вероятно във вашия град не могат да се намерят техните колекции, а може би просто нямате време да обикаляте физическите магазини и моловете.

Ние сме идеалното решение, защото ви даваме достъп до страхотни изделия от последните колекции на едни от големите имена в обувната индустрия. Допълнителен бонус е ниската им цена. Магазинът ни ви дава достъп до качествен марков продукт, на цена, каквато няма да откриете другаде. Говорейки за марките на изделията ни с платформи, нека разгледаме кои имена присъстват в категорията, а те са:

Tamaris и Clarks

Германският бранд предлага едни от най-удобните есенни и летни обувки с платформа в последните години. Немският концерн успява винаги да предложи изискани и оригинални модели с всяка своя нова колекция. Не случайно се е превърнал в любима марка на всяка втора европейка.Tamaris има свое представителство в над 70 страни по света, като голяма част от купуваните модели са именно на платформи.

Британският бранд Clarks се придържа към традициите в производството на обувките за жени, мъже и деца. За компанията е въпрос на чест да предложи максимално стилни и удобни модели, каквито виждаме в настоящия раздел в различни цветови вариации. Платформите от естествена кожа на Clarks, са винаги в крак с модните тенденции и изработени с майсторски поглед върху всеки детайл.

Rieker

Rieker Antistress са идеалното решение за дамите, търсещи удобна ежедневна обувка с ниска и висока платформа онлайн. Марката е известна с намерението си да създава дизайни, които са не само визуално безупречни, но и не уморяват краката след продължително време прекарано на крак и дълги преходи.

Подборът на леки, но изключително здрави материали и иновативните методи на производство, позволява на компанията да осигури невероятен комфорт на съвременната жена. Специалната конструкция на подметката, наред със стелката от мемори пяна имат за цел да отнемат напрежението в стъпалата, разпределяйки равномерно точките на натиск.

s.Oliver

Супер изисканите летни обувки на платформи в нашия магазин са дело на тази марка. Моделите на немския бранд S. Oliver се отличават с елегантен дизайн, свежи цветове, интересна форма на подметката и първокласна изработка. Да носиш обувките с логото на немската компания е не само удоволствие, но и въпрос на престиж.

При нас имате възможност да закупите изделия с високо немско качество на изгодни цени. Макар, че не бихме се осмелили да твърдим, че това са евтини обувки на платформа, цената, на която ги предлагаме е невероятно изгодна, а вие имате шанс да се сдобиете с чифт модерни и удобни s.Oliver’s.

Ara shoes

Вече над 60 години марката Ara успява умело да създава обувките, пасващи идеално на дамския крак и притежаващи изискана елегантна визия. Имайки предвид високото немско качество, смело можем да заявим, че Ara shoes предлага безспорно изделията, покриващи напълно високите стандарти на модерния купувач.

Моделите на Ara се предлагат в почти всяка точка на света. Компанията разполага със собствена дистрибуторска мрежа, а там, където няма фирмено представителство, се намесват коректни посредници, какъвто е и нашият изискан магазин. Разгледайте колекцията с платформи на бранда и сами се уверете в истинността на казаното от нас.

Високо качество на ниски цени

Когато стане дума за обувките, дамите са готови да се разделят с пълния си месечен доход и това не е просто каприз или безотговорно отношение към парите, а едно съвсем разумно решение. Качествената обувка ще ви направи по-самоуверени и по-успешни в сферата, в която се развивате.

Насочвайки се към марковите обувки от естествена кожа с висока или ниска подметка, трябва да бъдем готови да се разделим с малко по-голяма (за родния стандарт) сума. И все пак това безспорно е една разумна инвестиция, заслужаваща похарчените средства.

За да не се налага да се разорявате, магазинът ни ви предлага чудесни евтини обувки онлайн с платформата, като дизайн на подметката. С избрания чифт ще можете да се разходите по улиците на вашия град още утре. Предлагаме безплатна доставка на закупените артикули, възможност за преглед и тест на стоката преди плащане и преди всичко – щастието да ви обслужват любезни и компетентни професионалисти.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ