При поръчка над 120 лв на боти и ботуши -20% отстъпка с код:SALE20
✔ Открийте любимата ви марка — Компас

Открийте любимата ви маркаЧрез този специален раздел, онлайн магазин Компас ви представя всички световноизвестни производители на обувки, чиято продукция е основна част от предлагания тук асортимент. Марката е важен фактор не само при избора на битова техника и електроника, автомобили и козметични продукти. При обувките тя е не по-малко важна, защото често е показател за качество, модерен дизайн и комфорт по време на използване.

Кои имена ще срещнете в нашия онлайн каталог?

Застъпените в продуктовия ни каталог марки обувки са добре познати не само на българския купувач, но на хората в цяла Европа, а в някои случаи и по целия свят. Ipanema е един от брандовете, покорили всички континенти на земното кълбо с артистичната визия на летния си Footwear – основно джапанки, сандали и чехли за мъже, жени и деца.

Същото важи и за немския обувен гигант Salamander – един предпочитан навсякъде по света производител на обувки. Salamander е марка, превърнала се в символ на качество и престиж. В наши дни, успехът на даден индивид се измерва именно по това дали той носи обувките на немския обувен концерн или не. Същото важи и за обувките на италиански марки като: Marco Tozzi, Carrano, Nero Giardini и др.

Не сме пренебрегнали и хората с по-спортен стил на обличане. Те със сигурност имат своя любима марка спортни обувки, била тя: Clarks, Brtish Knights, Grisport, XCESS , а защо не и родният бранд Bulldozer? Тук са представени всички от изброените имена, чрез най-новите им колекции, включващи мъжки, дамски и детски модели.

Ако се опасявате, че при нас няма да откриете предпочитаните марки маратонки – грешите. Маратонките, кецовете и гуменките са широко застъпени в продуктовата ни гама, и в голямата си част те са дело на едни от най-големите производители. Спортните ни модели се отличават със здравина, модерен дизайн и ергономичност.

Марките, сложили върху тях своето име, се радват на небивала популярност, заради прецизния подбор на материалите и иновативните технологии, залегнали в производството на тяхната продукция. Заслужава си да инвестирате един скромен финансов ресурс в обувка на утвърдена марка, защото тя ще надмине дори най-високите ви очаквания по отношение на дълготрайност и удобство.

Стилната визия на всички известни марки обувки в България е просто допълнителна характеристика, от която едва ли някой би се отказал. Ето защо заложихме на производителите, притежаващи умението да грабнат погледа на купувача с външния облик на обувката, създадена от тях. Впоследствие ставя ясно, че тя е не само перфектно изглеждаща, но и удобна и устойчива на интензивно натоварване.

Безупречно качество на достъпни цени

Причината да обособим тази специална категория, е желанието да ви помогнем да се насочите директно към предпочитаните от вас марки обувки. С един клик върху логото на любимия бранд, вие ще можете да се запознаете с целия асортимент от негови изделия, представени в каталога ни. Знаем, че сте избрали онлайн пазаруването с намерението да си спестите време и усилия.

При нас ще намерите най-прочутите италиански марки обувки на цени, по-ниски от масово предлаганите в страната. Влизайки в раздел, посветен на дадена марка, ще останете приятно изненадани и от големите намаления на голяма част от изделията. Нашите сезонни промоции ви дават възможност да подготвите елегантния си гардероб за следващия сезон с по-малък разход на финансови средства.