Мъжки официални обувки

Ред:
 • НОВОНОВО
  Мъжки обувки Clarks Ronnie Walk естествена кожа кафяви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  199.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Елегантни мъжки обувки Clarks Gilman Walk естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 40
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
  • 44
  • 44.5
  • 46
  229.00 лв.
 • НОВОНОВО
  Елегантни мъжки кожени обувки Clarks Gilman Mode черни
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  219.00 лв.
 • Мъжки обувки Ara естествена кожа кафяви
  Налични размери:
  • 47
  • 48
  189.00 лв.
 • Елегантни мъжки обувки от естествена кожа Bugatti Ciriaco тъмно кафяви
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  189.00 лв.
 • Елегантни мъжки обувки от естествена кожа Bugatti Morino коняк
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Zenobio черни
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  189.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Мъжки пролетно-летни обувки Salamander сиви естествена кожа
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 46
  • 48
  239.00 лв. 189.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Мъжки пролетно-летни обувки Salamander сини естествена кожа
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 44
  • 45
  • 46
  239.00 лв. 189.00 лв.
 • Елегантни мъжки обувки от естествен велур Salamander сиви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  237.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естествен велур Salamander сини
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 44
  • 45
  • 46
  237.00 лв.
 • - 24% - 24%
  Мъжки елегантни обувки от естественa кожа Salamander черни
  Налични размери:
  • 40
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  249.00 лв. 189.00 лв.
 • - 24% - 24%
  Мъжки елегантни обувки от естественa кожа Salamander кафяви
  Налични размери:
  • 42
  • 43
  • 45
  249.00 лв. 189.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естественa кожа Salamander светло кафяви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  248.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естественa кожа Salamander сини
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  248.00 лв.
 • Мъжки кожени обувки с връзки Bugatti® Gaspare кафяви
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  169.00 лв.
 • Мъжки обувки Ara естествена кожа черни
  Налични размери:
  • 47
  • 48
  189.00 лв.
 • - 29% - 29%
  Мъжки официални обувки с връзки Soho Mayfair кафяви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  69.00 лв. 49.00 лв.
 • - 29% - 29%
  Мъжки официални обувки с връзки Soho Mayfair черни
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  69.00 лв. 49.00 лв.
 • - 38% - 38%
  Мъжки обувки с връзки Soho Mayfair сини
  Налични размери:
  • 42
  • 43
  63.00 лв. 39.00 лв.
 • - 38% - 38%
  Мъжки обувки с връзки Soho Mayfair кафяви
  Налични размери:
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  63.00 лв. 39.00 лв.
 • - 38% - 38%
  Мъжки обувки с връзки Soho Mayfair черни
  Налични размери:
  • 42
  • 44
  • 45
  63.00 лв. 39.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Leolo кафяви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  169.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Clarks Ronnie Walk черни
  Налични размери:
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
  • 43
  199.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Мъжки обувки от естествена кожа без връзки Glenrise Step черни
  Налични размери:
  • 40
  • 45
  199.00 лв. 159.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Lucas кафяви
  Налични размери:
  • 45
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Orlando кафяви
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Orlando черни
  Налични размери:
  • 42
  • 45
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Bugatti Leolo черни
  Налични размери:
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки половинки Bugatti Abramo Exko
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  189.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки естествен гьон Salamander кафяви
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 44
  • 45
  239.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Salamander кафяви
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  249.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Salamander черни
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  • 43
  249.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Clarks Un Rambie Lo черни екстра широки
  Налични размери:
  • 42
  • 42.5
  269.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Clarks ATTICUS LACE сини
  Налични размери:
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
  • 43
  • 46
  • 47
  219.00 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Clarks Bampton Walk черни
  Налични размери:
  • 41
  • 41.5
  • 42
  • 42.5
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  169.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естествен велур Salamander тъмно сини
  Налични размери:
  • 46
  207.00 лв.
 • - 24% - 24%
  Мъжки елегантни обувки от естествен велур Salamander черни
  Налични размери:
  • 40
  209.00 лв. 159.00 лв.
 • - 21% - 21%
  Мъжки пролетно-летни обувки Salamander бежови естествена кожа
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 44
  • 45
  • 46
  • 48
  239.00 лв. 189.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естествена кожа Salamander
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 44
  224.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Мъжки обувки Rieker ANTISTRESS сини B1436-14
  Налични размери:
  • 43
  • 44
  • 45
  154.95 лв. 123.96 лв.
 • Мъжки кожени обувки с връзки Bugatti® Morino черни
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  149.00 лв.
 • - 43% - 43%
  Мъжки ежедневни обувки Soho Mаyfair сини
  Налични размери:
  • 41
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  69.00 лв. 39.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки от естествен велур Salamander черни
  Налични размери:
  • 40
  • 43
  • 44
  • 46
  237.00 лв.
 • - 16% - 16%
  Мъжки пролетно-летни обувки Salamander черни естествена кожа
  Налични размери:
  • 40
  • 46
  224.00 лв. 189.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Salamander черни естествена кожа
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 43
  264.00 лв.
 • Мъжки елегантни обувки Salamander естествена кожа Olive
  Налични размери:
  • 43
  • 44
  248.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Мъжки обувки Rieker ANTISTRESS кафяви 16811-25
  Налични размери:
  • 39
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46
  159.95 лв. 127.96 лв.
 • Мъжки обувки от естествена кожа Clarks Vennor Walk черни
  Налични размери:
  • 41
  • 41.5
  • 45
  199.00 лв.
 • - 20% - 20%
  Мъжки обувки Rieker ANTISTRESS сини B1437-14
  На база 1 отзива.
  Налични размери:
  • 40
  • 41
  • 43
  • 44
  • 45
  154.95 лв. 123.96 лв.

Онлайн магазин за обувки Компас е обособил за ваше улеснение специална колекция мъжки официални обувки, отличаващи се със стилен и модерен дизайн, носещи името на водещи европейски марки. Тук ви предлагаме разнообразие от модели, отговарящи на стила на обличане и вкуса на възможно най-голям брой купувачи. Ако имате високи изисквания относно модела и бранда на обувките, тук при нас определено ще останете удовлетворени.

Изделия на престижни марки, които можете да си позволите

Днес марковата стока е масово предпочитана, особено по отношение на обувките. Този важен компонент от облеклото говори красноречиво за своя притежател. Марковата обувка е често акцент в тоалета, позволяващ да се демонстрират не само финансови възможности, но и класа.Марковите изделия са често твърде скъпи за редовия потребител, което ги прави още по-желани и предпочитани.

За да не се лишават от комфорт и стил клиентите ни с по-скромни финансови възможности, се постарахме да предложим максимално достъпни цени на изделия, отличаващи се с високо качество и модерна визия. С този свой раздел магазинът ни няма да ви разочарова, защото категорията съдържа качествени официални мъжки обувки на водещи марки, като:

Salamander

Salamander е лидер на обувния пазар, предлагайки също кожени чанти и аксесоари. Компанията има собствени филиали във Франция, Австрия, Полша, Унгария, Чехия и Русия. Брандът е регистриран през 1904 г и днес се радва на огромна популярност, както в Германия, така и в други страни от Централна и Източна Европа. Саламандър има над 50 магазина в Германия и над 150 общо в цяла Европа.

За творческия екип на Salamander обувката е перфектното средство за себеизразяване. Основна цел на немския производител е да даде на всички свои клиенти усещането за спокойствие, че са направили правилния избор, купувайки нейните спортни или официални модели. Salamander комбинира със страст мода, качество и безупречно обслужване, предлагайки висока стойност срещу похарчените пари.

Bugatti

Идеално пасващи на всеки крак, висококачествени материали, първокласно майсторство, модни цветове, стилни колекции и отлични цени – това са все качества, описващи перфектно марката Bugatti Shoes. Магазинът ни разполага с богата колекция от официални обувки мъжки и дамски. Тук представяме голяма част от мъжките модели на утвърдения бранд, давайки ви възможност да се докоснете до качество и дизайн от световна величина.

Изделията на Bugatti се предлагат единствено в специализираните модни магазини в големите европейски столици, но благодарение на нас, вие можете да ги закупите онлайн от всяка точка на страната. Те са изработени от едни от най-качествените материали по утвърдени световни стандарти. Всеки делови мъж трябва да притежава поне един чифт на тази световно известна марка.

Clarks

Добре познатата компания Clarks специализира в производството на Footwear за мъже и жени от 1825 г – годината, в която е основана от братята Сайръс и Джеймс Кларкс. Днес Clarks е символ на престиж, залагайки на съвременна визия, вдъхновена от модните подиуми. както и на удобството, което осигуряват на всеки купувач. Компанията моделира, обновява, произвежда и продава над 50 милиона артикула всяка година.

Фирмата продължава да бъде базирана в родния град на братя Кларкс – Съмърсет, но днес тя представлява глобален бизнес, продавайки продукцията си в над 35 държави по целия свят. Въпреки безспорния растеж, Clarks не е изгубила първоначалните си ценности, довели до зашеметяващ успех. Компанията се отнася към своите клиенти, партньори и доставчици с неизменните честност, почтеност и уважение.

Защо да се доверите на нас?

В търсене на маркови официални мъжки обувки, е логично да попаднете на нашия онлайн магазин. Това, което ни прави предпочитано място за пазаруване за голям брой потребители, е възможността продажбите да се извършат изцяло по интернет, без загуба на време, нерви и средства. Ние сме достъпни за клиенти от цялата страна, където възможността да се намерят обувките на водещи европейски марки е минимална.

Ние предлагаме богата колекция от качествени мъжки обувки официални на изгодни цени, а също и бърза безплатна доставка на закупените изделия в цялата страна. Избирайки нас, вие имате възможност да прегледате и тествате обувките преди да ги платите, както и опция да ги върнете или замените при евентуални грешки или несъответствия в номерата.