При поръчка над 150лв -15% с код SPRING
✔ Мъжки кожени чанти през рамо, маркови раници от естествена кожа онлайн — Компас

Мъжки чанти

Ред:
 • 39%39%
  Мъжка средна чанта Soho Mayfair черна
  69.00 лв. 42.00 лв.
 • 23%23%
  Мъжка средна чанта Soho Mayfair черна
  64.00 лв. 49.00 лв.
 • 20%20%
  Малка Раница Ozuko черна
  74.00 лв. 59.20 лв.
 • 43%43%
  Мъжка чанта през рамо от естествена кожа Soho Mayfair
  69.00 лв. 39.00 лв.
 • 54%54%
  Средна чанта за лаптоп MG черна
  69.00 лв. 32.00 лв.

Натовареното ни ежедневие и все по-масово навлизащите в живота ни електронни устройства наложиха употребата на мъжки чанти – аксесоар, доскоро смятан за изцяло дамски. Предназначението на мъжката чанта е сходно с това на дамския аксесоар, а именно - да осигурява удобна възможност за съхранение и пренасяне на необходимите вещи.

Господата не само свикнаха, но и обикнаха този важен атрибут, превръщайки го във важен компонент от облеклото. Ето защо чантите, предназначени специално за господата са толкова важен елемент в продуктовия ни каталог. Компас ви дава страхотния шанс да закупите новата си мъжка кожена чанта онлайн, и то на невероятно изгодна цена.

Защо мъжете имат нужда от такъв аксесоар?

Тази категория е посветена изцяло на модерната мъжка чанта през рамо, защото тя е един търсен от мъжете аксесоар. Деловите мъже, както и тези, на които се налага да пътуват често, имат нужда от удобство и преди всичко от подходящ начин да съхраняват нужните в ежедневието вещи – пари, документи, телефони, визитни и кредитни карти.

Модерният мъж държи на високото качество на своите вещи. Този факт е валиден с пълна сила за чантата, в която съхранява най-използваните през деня принадлежности. Господата, които държат на модерната си и стилна визия с удоволствие ще се възползват от нашите маркови мъжки чанти, притежаващи собствено уникално излъчване.

Мъжките чанти от естествена кожа, включени в онлайн каталога ни са дело на добре познатите имена в модната индустрия. Самият бранд на тази практична част от тоалета вече добавя стойност към класата на мъжа, който го носи. Дизайнерските изделия, които предлагаме, са продукт, разработен с особено внимание към детайла, така че всяка лична принадлежност да заеме лесно своето място и да бъде намирана за секунди, когато това е необходимо.

Организираният мъж се справя по-бързо с ежедневните задачи, което му позволява да разполага с много повече време за други важни и приятни неща. Магазинът ни предоставя на мъжете възможността да организира перфектно своето ежедневие и в същото време да придобие едно по-уверено и изискано излъчване. Чантите ни и мъжките раници са страхотно решение за ежедневието.

Единствената причина мъжете да прегърнат идеята за употреба на кожена мъжка чанта или раница, е възможността, която тя им дава да осигурят пълна свобода на ръцете си. Чантите ни за през рамо, ви гарантират пълно удобство и осигуряват максимална свобода на ръцете. Благодарение на нашите маркови артикули вече можете да се отдадете на всякакви активности през деня, защото няма да ви се налага да носите необходимите вещи в ръце.

Какво ви предлага разделът?

В настоящия раздел сме заложили на разнообразието, като то е налично както при материалите, така и при дизайните, разцветките и размерите. Трудно бихме приели, че нашите мъжки чанти естествена кожа няма да отговорят на изискванията на дори най-взискателните ни клиенти. Тази категория дава отлична възможност да направите чудесен подарък на любимия мъж. Ако той държи на марковите аксесоари, това най-лесният начин да го зарадвате.

В категорията са включени модели на най-популярните и престижни брандове, предпочитани и обичани от всички потребители, пристрастни към изделията на утвърдените марки. Включените в раздела мъжки чанти са не просто маркови продукти, а такива с невероятна функционалност, уникална визия и изключителна здравина.

Тук са представени модели от актуалните колекции на: United Colors of Benetton, Clarks, Marina Galanti, CERVO и OZUKO. Всеки бранд е наложил своя собствена визия за чантата на модерния мъж. Силно впечатление правят раниците Ozuko анти-кражба с USB удължител от дишаща, водоотблъскваща материя. Продукцията на бранда е представена в безброй цветови вариации.

Италианският моден концерн United Colors Of Benetton е сред лидерите в модната индустрия. На марката се доверяват не само популярните личности, но и милиони обикновени хора по света. Изделията на въпросния производител се отличават със своите оригинални и атрактивни дизайни, съчетани с класическото удобство, търсено от повечето потребители.

Британската компания Clarks отдавна е напуснала пределите на Обединеното кралство. Нейното присъствие на пазара на обувки и кожени аксесоари, в това число и на изискани кожени чанти от естествена кожа за мъже и жени датира от началото на 19-ти век. Днес името ѝ е символ на традиция, съчетана перфектно с новаторския дух на новото хилядолетие.

Изделия на водещи марки на невероятно изгодни цени

В категорията са включени модели на популярни и утвърдени брандове, предпочитани и обичани от всички потребители, пристрастни към изделията на утвърдените марки. Мъжките ни кожени чанти са не просто марков продукт, а изделия с невероятна функционалност, уникална визия и изключителна здравина.

Предлаганите в престижния ни онлайн магазин кожени мъжки чанти за рамо и раници са на максимално достъпни цени, предвид отличното им качество. Ние сме се съобразили с желанието на широк кръг потребители да се докоснат до продукти от премиум клас, създадени от популярните в целия свят модни гиганти. Предлаганите от нас редовни намаления, ви дават още една възможност да пазарувате разумно.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ