Всички кодове за отстъпка са за артикули над 59лв. Виж >>>
✔ Дамски чанти Tamaris на топ цени онлайн — Компас

Чанти Tamaris

Ред:
 • Дамска средна чанта Tamaris кафява
  199.00 лв. 129.00 лв.
 • Дамска средна чанта Tamaris тъмно синя
  129.00 лв. 119.00 лв.
 • Дамска малка лачена чанта Tamaris черна
  106.00 лв. 89.00 лв.
 • Дамска малка чанта Tamaris черна
  86.00 лв. 59.00 лв.
 • Дамска голяма чанта Tamaris металик
  169.00 лв. 98.00 лв.
 • Дамска малка чанта Tamaris черна
  86.00 лв. 69.00 лв.
 • Дамска средна чанта Tamaris мока
  139.00 лв.
 • Дамска средна чанта Tamaris черна
  139.00 лв.
 • Дамска малка чанта Tamaris бежова
  74.00 лв.

Тази секция на онлайн магазин Компас е посветена изцяло на стилните дамски чанти Tamaris. Немският бранд е европейски лидер в производството на обувки, съчетавайки умело качество, здравина и изящна визия. Това умение на германската компания се забелязва и при създаването на един важен моден аксесоар, какъвто е дамската чанта.

Какво включва нашата колекция?

Отделянето на чантите на Tamaris в специален раздел е напълно логично действие от наша страна. На първо място броят на артикулите е достатъчно впечатляващ, за да заслужи собствено място в продуктовия ни каталог. Разнообразието от стилове и дизайни, пък ни задължава да съберем целия асортимент на марката на едно място, вместо да включваме отделни изделия в категориите, обособени на принцип стил и предназначение.

В колекцията ни ще намерите удобна и красива чанта за всеки повод и стил облекло. Ще се впечатлите от високото качество на изработка и на материали. Чантата, закупена от настоящата секция ще ви служи дълго, без да изгуби дори частица от безупречния си вид. Материалите, използвани за направата на дамските чанти Тамарис варират от естествена до еко кожа, като не липсват и модели от текстил.

Тук ще откриете:

Богат асортимент от вечерни решения

Стилните чантички клъч, наред с елегантните модели, носени на дълга верижка на рамото, са идеалното допълнение към официалния дамски тоалет. Ако ви се налага да присъствате на важно събитие, на което трябва да изглеждате блестящо, то с една малка чанта на немския бранд, тоалетът ви ще има завършеност и ще окаже желаното въздействие върху околните.

Сред компактните по размер изделия ще откриете и страхотни решения за ежедневието. Със семплото си присъствие, малките чантички през рамо ще ви създават удобство, но също и нужната увереност. Функционалният дизайн на вътрешното отделение на чантата, ви позволява да съберете всички нужни неща – телефон, портфейл, червило и други важни принадлежности.

Удобни ежедневни модели

Средни и големи като размер, чантите Tamaris могат да бъдат и едно страхотно ежедневно решение. Те комбинират прекрасно елегантност и практичност. Лицевата им част, с богатата си палитра от нюанси, ще превърне чантата в акцент на цялостния ви облик. Не липсват и различни по вид и големина декоративни детайли.

При средните и големи дамски чанти на немската компания дължината на дръжките е съобразена с последните модни тенденции при тази категория аксесоари. Те по правило се носят върху свивката на лакътя, макар някои изделия да позволяват и носене на рамо. Тук отново са използвани разнообразни материали – кожа, текстил и велур.

Възползвайте се от изгодните ни цени

Магазинът ни е базиран в глобалната мрежа, което позволява на потребители от цялата страна да закупят лесно, удобно и без ненужен разход на финансови средства качествени маркови аксесоари. Когато става въпрос за дамските чанти, еднакво важни са и марката, и цената. Не всяка българска жена може да си позволи скъпите колекции на именити модни дизайнери.

Ето защо се погрижихме да предложим максимално достъпни за всички цени. Имайте предвид, че избирайки да пазарувате онлайн, вие спестявате допълнително средства. Това ни прави едно удачно решение за дамите, които нямат в излишък нито пари, нито време за безцелно обикаляне по магазините. Следете и редовните ни промоции, в които можете да откриете идеалната чанта Тамарис.