Волейболни топки на топ цени — Компас

Волейболни топки

Ред:
В наличност
В наличност
Волейболна топка Legend жълта/червена
19.80 лв.
В наличност
В наличност
Волейболна топка Legend комби
19.80 лв.
В наличност
В наличност
Волейболна топка Legend червена
19.80 лв.
В наличност
В наличност
Волейболна топка Legend жълта
19.80 лв.
В наличност
В наличност
Волейболна топка Legend червена
19.80 лв.

В този раздел ще намерите волейболни топки с отлично качество на материали и изработка. Те са подходящи както за професионална употреба, така и за забавление в свободното време. Предлаганите от нас волейболни топки са на невероятно изгодни цени и отговарят на утвърдените в тази спортна дисциплина стандарти.

Всяка волейболна топка, включена в продуктовия ни каталог гарантира максимално удоволствие от играта. Изделията са в стандартизиран размер и изработени от качествени сертифицирани материали. Като стандартизиран и сертифициран продукт, волейболните ни топки са произведени по утвърдена технология  и са обвити от различен брой правоъгълни кожени плочи или синтетична материя.

Топките за волейбол на Legend са предпочитани от много почитатели на този класически и много елегантен спорт. Те са одобрени от почти всички волейболни федерации в света, като част от тях са предназначени за игра в зала, докато други могат да се използват за плажен волейбол. Нашите волейболни топки са с оптималното за този тип изделия тегло от 275 грама, което гарантира удобство и изключва риска от нараняване на ръцете по време на игра.

Защо да се доверите на магазин Компас за покупка на волейболни топки?

Ние включваме в продуктовия си каталог единствено продукти на утвърдени производители, благодарение на което можем да гарантираме пред своите клиенти високото качество на продуктите, които предлагаме. Волейболните топки Legend са с изключителна здравина и подходящи за интензивна употреба от малки и големи любители на красивия спорт. Цената, на която ги предлагаме ще ви изненада много приятно, а добавяйки към нея бързата безплатна доставка, офертата ни става наистина неустоима.

Причина да закупите волейболна топка от нашия магазин може да се окаже и липсата на подходящ магазин за спортна екипировка във вашия град. В тази посока магазин Компас има огромно предимство. Ние сме достъпни по всяко време и изцяло на ваше разположение при въпроси, колебания и нужда от съдействие, независимо в коя точка на страната се намирате. Екипът ни е съставен от професионалисти, способни да обработят и изпълнят в най-кратък срок всяка клиентска поръчка.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ