БЪРЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ВОЛЕЙБОЛНИ ТОПКИ

Ред:
Волейболна топка Legend жълта/червена
Волейболна топка Legend, World Series, жълта. ..
19.80 лв.
Волейболна топка Legend комби
Волейболна топка Legend, Superfreak, комби. ..
19.80 лв.
Волейболна топка Legend червена
Волейболна топка Legend, World Series, червена. ..
19.80 лв.
Волейболна топка Legend жълта
Волейболна топка Legend, Superfreak, жълта. ..
19.80 лв.
Волейболна топка Legend червена
Волейболна топка Legend, True Balance Technology, червена. ..
19.80 лв.

В този раздел ще намерите волейболни топки с отлично качество на материали и изработка. Те са подходящи както за професионална употреба, така и за забавление в свободното време. Предлаганите от нас волейболни топки са на невероятно изгодни цени и отговарят на утвърдените в тази спортна дисциплина стандарти.

Всяка волейболна топка, включена в продуктовия ни каталог гарантира максимално удоволствие от играта. Изделията са в стандартизиран размер и изработени от качествени сертифицирани материали. Като стандартизиран и сертифициран продукт, волейболните ни топки са произведени по утвърдена технология  и са обвити от различен брой правоъгълни кожени плочи или синтетична материя.

Топките за волейбол на Legend са предпочитани от много почитатели на този класически и много елегантен спорт. Те са одобрени от почти всички волейболни федерации в света, като част от тях са предназначени за игра в зала, докато други могат да се използват за плажен волейбол. Нашите волейболни топки са с оптималното за този тип изделия тегло от 275 грама, което гарантира удобство и изключва риска от нараняване на ръцете по време на игра.

Защо да се доверите на магазин Компас за покупка на волейболни топки?

Ние включваме в продуктовия си каталог единствено продукти на утвърдени производители, благодарение на което можем да гарантираме пред своите клиенти високото качество на продуктите, които предлагаме. Волейболните топки Legend са с изключителна здравина и подходящи за интензивна употреба от малки и големи любители на красивия спорт. Цената, на която ги предлагаме ще ви изненада много приятно, а добавяйки към нея бързата безплатна доставка, офертата ни става наистина неустоима.

Причина да закупите волейболна топка от нашия магазин може да се окаже и липсата на подходящ магазин за спортна екипировка във вашия град. В тази посока магазин Компас има огромно предимство. Ние сме достъпни по всяко време и изцяло на ваше разположение при въпроси, колебания и нужда от съдействие, независимо в коя точка на страната се намирате. Екипът ни е съставен от професионалисти, способни да обработят и изпълнят в най-кратък срок всяка клиентска поръчка.