Мъжки спортни обувки

Ред:
  • Мъжки спортни обувки Yoncy® YONCY's King кецове
    Налични размери:
    • 42
    • 43
    • 44
    • 45
    178.00 лв.
  • Мъжки спортни обувки Yoncy® Royal Green
    Налични размери:
    • 40
    • 42
    • 43
    • 45
    198.00 лв.
  • Мъжки спортни обувки Yoncy® Green Bottom
    Налични размери:
    • 42
    • 44
    • 45
    189.00 лв.

Тази категория на магазин Компас е мястото, от където ще можете да закупите качествени мъжки спортни обувки онлайн. Разделът е специално обособен за мъжете, които търсят удобство и стил, избирайки обувките си за ежедневно носене. Спортната мъжка обувка е страхотно решение за разходки сред природата, спорт и работа. Те са престижен аксесоар за по-спортния тип облекло.

Изделия на утвърдени български и европейски производители с доказано качество

Качеството и здравината на подбраните в категорията спортни мъжки обувки е 100% гарантирано. В подбора заложихме на модели на утвърдени производители, доказали своето майсторство през годините. Най-сериозно застъпени са обувките на българските марки Bulldozer и Mania. До тях изпъква и името на британския бранд Clarks, познат и обичан от вече няколко поколения потребители по света.

Когато стане въпрос за здрави, удобни и устойчиви спортни обувки мъжки, обикновено насочваме своето внимание към материалите, използвани за тяхното създаване. Сред материалите присъстват кожата и специално създадените за бранша синтетични материи. Тъканите имат за цел да осигурят дълъг живот на изделията, но междувременно трябва да пазят краката от студ, влага и изпотяване.

Материалът, използван за направата на подметките е висококачествена гума, която предпазва от подхлъзване върху мокри и заледени участъци. Вътрешната част – хастара на обувките е изработен от антибактериален текстил с високи хигроскопични свойства. Към качеството на материалите можем можем да добавим и безупречната изработка, при която са използвани най-модерните технологии.

Богатство от разцветки и номера

Тъй като модерните ни мъжки обувки спортни се търсят от господата, принадлежащи към различни възрастови групи, ние сме се постарали да предложим пълната гама от цветове, така че както по-младите, така и по-зрелите мъже да могат да намерят модел, отговарящ на техния вкус и предпочитания.

Обувките със спортен дизайн са издържани в бял, черен, кафяв, жълт, сив и син цвят. Не липсват и модели в различни цветови комбинации. Ние ви даваме отлична възможност да съчетаете цвета им с този на облеклото. Много мъже се сблъскват с проблем при намирането на подходящ номер, независимо дали се касае за спортен или официален модел.

Това е проблем, с който няма да се сблъскате в нашия онлайн магазин, защото поддържаме дори най-нестандартните номерации. От сайта ни можете да закупите качествени боти със спортна визия или кецове в номера от 36 до 47. Магазинът ни предлага удобен филтър, с помощта на който можете да ограничите търсенето само до моделите в предпочитания от вас номер.

Различни дизайни и достъпни цени

В категория Мъжки спортни обувки сме заложили на разнообразието от дизайни. Тук ще откриете модели, подходящи за по-топлите сезони, както и перфектни зимни разработки с мек и топъл хастар. Постарали сме се да предложим огромен избор от кецове, гуменки, маратонки и боти, отличаващи се с много модерна визия и доказана здравина дори при интензивно носене.

По отношение на цените, смятаме, че сме се справили блестящо. Спортните ни артикули са на едни от най-ниските цени за това качество. Цените на изделията варират от 18 до 170 лв, което позволява на мъже с различни финансови възможности да се възползват от изгодните ни предложения. Разделът предлага също редовни намаления и отстъпки, към които можете да добавите и напълно безплатната доставка, която предлагаме за всеки закупен продукт.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ