При поръчка над 120 лв на боти и ботуши -20% отстъпка с код:SALE20
✔ Оригинални футболни топки на топ цени онлайн, евтини модели футболна топка — Компас

Футболни топки

Няма добавени продукти в тази категория.

Магазин Компас е мястото, където можете да закупите оригинални футболни топки онлайн. Всички изделия, събрани в тази категория са дело на утвърдени производители. Това означава, че покриват основните изисквания към спортните консумативи, а именно: здравина, устойчивост на интензивна употреба, удобство и лекота. Топките ни позволяват игра на различни терени и могат да се използват на закрито и на открит затревен терен.

Защо да изберете нашия магазин за покупка на спортната си екипировка?

Причината да изберете именно нашия магазин за покупка на футболна топка е не само изгодната цена, но и високото качество на всички, предлагани от нас продукти. При подбора на асортимент, ние залагаме в голяма степен на името на производителя. Така гарантираме на своите клиенти, че направената от тях покупка е разумна, а закупената стока – с максимално дълъг срок на експлоатация.

Друга причина да закупите някоя от чудесните ни футболни топки са ниските цени, на които ги предлагаме. Ние можем да ви предложим богат избор от нискобюджетни артикули, изработени съобразно всички технологични изисквания и утвърдени стандарти. Нашите евтини футболни топки са изработени от качествени материали, което обуславя дългосрочната им употреба.

Можете да изберете футболна топка в различни вариации по отношение на цвят, размер, производител и продуктова серия. Разполагаме с официалните модели, използвани на големи спортни турнири, като Евро 2016, а също и с клубните варианти на водещите грандове в този толкова атрактивен и обичан в цял свят спорт.

Сред продуктите в категорията са застъпени топките Tenth, Molten, Uhlsport, както и титулярните модели на националните отбори на Италия, Германия, Бразилия и Франция. Сред клубните представители са тези на най-популярните европейски отбори, сред които: Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, Милан, Челси, Интер, Барселона и много други.

Тази категория ви дава възможност да направите чудесен подарък на своето дете, особено ако то има афинитет към играта и свой любим клубен отбор. Нашите оригинални футболни топки на достъпни цени. Те са най-сигурният начин да подтикнете децата към редовна физическа активност. Изделията могат да се използват както на тревна настилка, така и на твърди терени, на открито или в зала.

Топките за футбол, предлагани в престижния ни онлайн магазин са важен компонент от всяка спортна екипировка, необходима за професионално или любителско практикуване на най-популярната и харесвана днес игра. Подходящи са за всеки сезон, защото са пригодени за използване на изкуствена трева и на други настилки.

При нас можете да заявите големи количества от този важен консуматив, независимо дали става въпрос за оборудване на физкултурни салони, спортни бази или ученически лагери. Покупката на футболни топки в сайта ни е максимално улеснена, тъй като можете да направите заявка изцяло онлайн, възползвайки се от безплатна доставка и възможност за плащане с наложен платеж при доставката.