Outlet обувки за мъже — Компас

Outlet обувки за мъже

Ред:
 • В наличност
  -40%
  В наличност
  -40%
  Дамски кожени чехли с лека платформа Jana черни
  Налични размери:
  • 40
  99.90 лв. 59.94 лв.
 • В наличност
  -40%
  В наличност
  -40%
  Мъжки кецове с връзки S.Oliver черни
  Налични размери:
  • 44
  119.00 лв. 71.40 лв.
 • В наличност
  -32%
  В наличност
  -32%
  Мъжки чехли естествена кожа кафяви
  Налични размери:
  • 40
  87.00 лв. 59.00 лв.
 • В наличност
  -32%
  В наличност
  -32%
  Мъжки чехли естествена кожа Mercury черни
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  87.00 лв. 59.00 лв.
 • В наличност
  -48%
  В наличност
  -48%
  Мъжки кожени сандали Mercury черни
  Налични размери:
  • 43
  94.00 лв. 49.00 лв.
 • В наличност
  -45%
  В наличност
  -45%
  Мъжки кожени сандали Mercury бежови
  Налични размери:
  89.00 лв. 49.00 лв.
 • В наличност
  -76%
  В наличност
  -76%
  Мъжки спортни обувки с връзки S.Oliver зелени 13600700
  Налични размери:
  119.00 лв. 29.00 лв.
 • В наличност
  -57%
  В наличност
  -57%
  Мъжки спортни обувки Salamander кафяви 6530124
  Налични размери:
  • 41
  • 42
  209.00 лв. 89.00 лв.

Мъжката мода от десетилетия вече не е подценявана, при сравнение с облеклата, обувките и аксесоари за дами. Значението й е става все по-голямо, защото, въпреки че клишето “Хубавият мъж си е хубав всякак“ е истина, обувката е задължение към облеклото, а то пък се превърна в начинът за представяне в конкретна среда. Нашата категория предоставя шанс на господата да останат част от досадният омагьосан кръг, без задължението да робуват на екстравагантни тенденции, или да направят точно обратното.

Стил и удобство за всеки от дните ви

Селекцията ни мъжки обувки предлага достатъчно разнообразие за двете решения, а дизайнът и технологиите на изработка на обувките са най-големият подарък, който можете да предоставите на стъпалата си. Модели за всеки сезон и стил, създадени от фаворити в обувната индустрия като S.Oliver Salamander Jana и редица доказани български производители, са достъпни на много изгодни цени.

Изберете визия за днес, която е напълно различна от вчерашната, и осъзнайте значението на философията “релакс”, като я практикувате в наистина удобен чифт!Елегантни, ежедневни и спортни обувки, класически версии с и без пристягане с връзки, кецове, гуменки и летни обувки са налични в класическа визия и небрежни цветни решения.

Спортните обувки с връзки са вълнуващо изживяване и отново, още едно клише е вярно – те са единственият шанс за комфорт в задължаваща към определено облекло среда. Те са адаптиран вариант на кецовете, които не можете да съчетаете с риза.

Ниските и високи кецове, с или без връзки, си остават предпочитана компания за господата винаги, когато е възможно. В селекцията ни са налични варианти с класически и модерен стил, с различна височина на подметката, сред които всеки мъж може да разпознае “своят“ модел.

Капризните летни обувки, съвместяващи няколко функции, тук се появяват в идеалната си версия, представена от модерни дизайнерски разработки. Открити сандали и чехли в класически стил, с широки ленти в предната част и леко издигната подметка отзад, се откриват в различни разцветки, като сред тях изпъкват неутралните бежово, кафяво и черно. Сред моделите се откриват разработки с невероятно стилна автентичност, резултат от обработката и разцветката на материалът.

Известните дизайнери не предават семплият дизайн, заради непреходната му елегантност и способността да осигурява лекота и свобода на движенията. Подсилените с шевове детайли от обувката са модерна, и също любима на известните марки технология. Първокласните материали поддържат сухи и свежи стъпала без изпотяване и приплъзване, а анатомичната подметка стимулира към двигателна активност, като я комбинира с комфорт.

Селектирани първокласни материали и технологии на изработка

Подбраните от нас модели са деликатни и нежни към всеки тип стъпало. Висококачествена натурална и еко кожа, естествен велур и антибактериален проветрив текстилен хастар, осигуряват оптимална температура и позиция на стъпалото. Стелки от адаптивна мемори пяна и първокласна кожа оптимизират функциите на ходилата ви по начин, който ще ви изненада.

Технологията за сглобяване на обувка е сложна наука. В категорията ни присъстват продукти, изработени съобразно най-актуалните медицински твърдения относно правилната стойка на стъпалото, и грижата за проблемният свод. Краката ви ще се почувстват различно, а заедно с тях – и цялото ви тяло!