Портфейли и портмонета

Филтрирай по категория
Ред:
  • НОВОНОВО
    Дамски портфейл Marina Galanti черен
    42.00 лв.
  • НОВОНОВО
    Дамски портфейл Marina Galanti черен
    49.00 лв.
  • НОВОНОВО
    Дамски портфейл Marina Galanti черен
    52.00 лв.
  • Дамски портфейл Marina Galanti жълт
    56.00 лв.
  • Дамски портфейл Marina Galanti розов
    56.00 лв.
  • 44%44%
    Дамски портфейл Tamaris черен
    119.00 лв. 66.64 лв.
  • 44%44%
    Дамски портфейл Tamaris червен
    119.00 лв. 66.64 лв.
  • 44%44%
    Дамска малка чанта-портфейл Tamaris черен
    119.00 лв. 66.64 лв.
  • Дамски портфейл Marina Galanti бял
    56.00 лв.
  • Дамски портфейл Marina Galanti черен
    38.00 лв.
  • Дамски портфейл Marina Galanti черен
    47.80 лв.
  • Дамски портфейл Soho Mayfair естествена кожа черен
    86.00 лв.
  • 50%50%
    Дамски портфейл Yoncy® естествена кожа розов
    69.00 лв. 34.50 лв.
  • 36%36%
    Дамски портфейл Yoncy® естествена кожа
    76.00 лв. 49.00 лв.
  • 33%33%
    Портфейл Soho Mayfair естествена кожа черен
    54.00 лв. 36.00 лв.
  • 39%39%
    Мъжки портфейл Soho Mayfair естествена кожа черен
    36.00 лв. 22.00 лв.
  • 20%20%
    Портфейл Soho Mayfair естествена кожа черен
    49.00 лв. 39.20 лв.
  • 24%24%
    Мъжки портфейл Soho Mayfair естествена кожа кафяв
    38.00 лв. 29.00 лв.
  • 24%24%
    Мъжки портфейл Soho Mayfair естествена кожа черен
    38.00 лв. 29.00 лв.
  • 34%34%
    Мъжки портфейл от естествена кожа Soho Mayfair кафяв
    29.00 лв. 19.00 лв.
  • 34%34%
    Мъжки портфейл от естествена кожа Soho Mayfair черен
    29.00 лв. 19.00 лв.
  • Дамски портфейл Tamaris златист
    79.90 лв.

Това е разделът в онлайн магазин Компас, към който трябва да се насочите, ако търсите качествени дамски портмонета онлайн. Един марков кожен портфейл определя в голяма степен стила на една дама, поставяйки я автоматично в по-горна категория. Портфейлът е не просто символ на състоятелност и принадлежност към дадена класа. Той е един универсален органайзер за най-важните ни вещи.

Какво ви предлага категорията?

Магазинът ни ви предлага огромно разнообразие от дамски портмонета от естествена кожа, както и отлични изделия от качествени синтетични материали. С всеки един от представените модели, ще можете да поддържате безупречен ред и организираност на своите пари, лични документи, пропуски, визитни и кредитни карти. Красивият и най-вече добре организиран портфейл улеснява невероятно много изпълнението на ежедневните задачи.

Независимо дали сте на шопинг обиколка по магазините, плащате сметки или общувате с бизнес партньори, вие ще покажете безупречна организираност навсякъде. Времето, което повечето жени прекарват в търсене на пари, лични документи и пропуски винаги може да бъде намалено драстично с помощта на едно марково дамско портмоне, чиито отделения са проектирани така, че да осигурят перфектна организация и бързо намиране на търсените вещи.

Колекцията ни ще ви очарова с:

Актуални дизайни на престижни марки

Както при всички останали дамски аксесоари и при дамските портфейли модните трендове се менят постоянно. Колкото и да обичате старото си портмоне, неговата визия вероятно вече е доста остаряла, което често води до притеснение да го извадите от чантата, за да платите покупка или да дадете визитката си на важен бизнес клиент.

Нашите дамски портмонета от естествена кожа са дело на едни от прочутите европейски производители. Селектирайки представените тук модели, заложихме на познати и харесвани брандове, сред които са италианската модна къща Marina Galanti и немският обувен концерн Tamaris. Трудно е да се излъчи фаворит между тези два бранда, предвид способността им съчетават изящно двата ключови фактора – здравина и красота.

Marina Galanti – никой не познава по-добре нуждите на модерната жена

Името на Marina Galanti е познато в цял свят. Брандът присъства на пазара от 1999 г. Към днешна дата марката продава успешно своята продукция на няколко континента. Марина Галанти има собствени представителства не само в Европа, но и в Африка, Близкия Изток, Азия, Южна Америка и Канада.

Компанията е фокусирана основно върху аксесоарите – чанти, портфейли, колани и др. За изработка на новите колекции се използват и естествени и еко материали, пресъздаващи до съвършенство луксозното присъствие на кожата. Дизайнерите на марката не спират да изненадват със своята креативност и способност да създават нови дизайни, налагайки категорично новите модни стилове.

Tamaris – символ на немско качество

Германската компания Tamaris е сред водещите европейски производители на обувки и модни допълнения към облеклото - основно чанти и кожени портмонета за жени и мъже. С едно елегантно дамско портмоне от естествена кожа на Tamaris ще бъдете винаги добре приети и ще направите отлично впечатление. Ще бъдете приети за личност, която държи на реда и забелязва дребните детайли.

Немският концерн Тамарис държи челните позиции по продажба на обувки и аксесоари в цяла Европа и разполага със свои представителства на почти всеки континент. Отличителна черта на марката е умението да създаде изящество, без да прави компромис с качеството и здравината на своите изделия.

Цветове и принтове в унисон и в контраст с дамската чанта

В последните години е почти невъзможно да се наложи категоричен тренд в употребата на дамския портфейл. За част от дамите въпросният аксесоар е редно да бъде в пълен унисон с цвета и принта на чантата. Създаването на стилен ансамбъл от два толкова важни компонента е наистина елегантна гледка, но трендът има и своите опоненти.

Много жени намират за по-удобно и практично чантата и портмонето да бъдат в пълен контраст. Това спомага за по-лесното намиране на портфейла в забързаното ежедневие, защото, както знаем в една дамска чанта винаги има твърде голямо количество вещи, без които жената не може. За да удовлетворим желанията и на двете групи свои клиентки, предлагаме дамски портмонета с цип в най-разнообразни разцветки и принтове.

Здравина и функционалност на изгодна цена

Тази категория ви дава възможност за изгодна и лесна покупка на дамски портмонета online на изгодни цени. Изборът ви се простира между изделия от естествен или еко материал по ваше предпочитание. Актуалната линия, която следват всички модели и отлично разработените вътрешни отделения, са причина да заложите именно на тях. Магазинът ни ви предлага не просто стилен марков аксесоар, а отлична възможност да улесните своето ежедневие.

Разделът предлага едни от най-изисканите дизайнерски решения, целящи да подобрят облика на класическото дамско портмоне от естествена кожа. Това са изделия, притежаващи собствено уникално излъчване, с които ще можете да се похвалите навсякъде. Продуктите от тази категория са чудесна идея за подарък на любима жена, който ще устои изпитанието на времето, запазвайки ефектната си визия дори след ежедневна интензивна употреба.