БЪРЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН

ТЕСТ И ПРЕГЛЕД

ПРОБВАЙ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ЧАНТИ SISLEY

Ред:
Дамска чанта на марката Sisley®. Изработена от висококачествена екокожа и текстил. Гофрирана ..
168.00 лв. 39.00 лв.
Дамска чанта тип "плик" на италианския производител Sisley.Изработена от висококачестве..
137.00 лв. 95.90 лв.

Дамски Чанти, Кожени Чанти, Чанти Sisley, Големи Чанти, Малки Чанти, Малки Дамски Чанти, Официални Дамски Чанти, Черни Дамски Чанти, Бели Дамски Чанти, Чанти През Рамо

Този раздел е посветен на стилните дамски чанти Sisley. Те се различават от всички останали по своето качество на изработка, материали и дизайн. Чантите на този прочут бранд са едни от най-търсените не само в Европа, но и на останалите континенти, поради своята актуална концепция и способност да допълнят елегантната визия на всяка жена. Една чанта Sisley може да направи много за вашето цялостно излъчване, изстрелвайки ви до най-висшите социални кръгове.

Какво ви предлага Sisley?

Sisley е един от най-прочутите модни брандове, част от Benetton Group. Марката е сред ядрото компании, допълващи продуктовите серии на модния гигант, създавайки модно облекло и аксесоари, сред които са и дамските чанти. Sisley представлява най-младата и авангардна линия луксозни аксесоари за жени, която успява да създава постоянно класна модна продукция, поемайки функцията на най-големия моден посланик на Италия по света.

Нашите чанти Sisley са символ на престиж и просперитет, макар че при нас цените им са достъпни за широк кръг потребители. Този утвърден моден бранд е насочил своето производство към потребители от всички възрастови групи, но основният фокус е към по-младите купувачи, които биват привличани чрез различни рекламни кампании, сред които най-ярко изпъква логото: ‘’ Independent people’’.

В раздела са подбрани модели от различни колекции на прочутия бранд, като всеки от тях е напълно актуален на настоящите модни трендове. При изработката на всяко изделие личи специфичната за италианските модни къщи дизайнерска линия. Всички аксесоари и особено чантите на марката носят собствено уникално излъчване, способно да преобрази напълно жената, която има честта да бъде притежател на чанта Sisley.

Ниски цени/големи намаления

За да позволим на възможно най-голям брой клиенти да се възползват от нашите маркови предложения, ние в магазин Компас се стараем да поддържаме най-ниските цени за родния пазар. Тази политика е особено валидна за чантите на Sisley, чиито цени са наистина изключително изгодни и към които сме добавили допълнителни отстъпки, достигащи до 60% при някои модели.