Чанти Sisley онлайн, чанта Sisley — Компас

Чанти Sisley

Няма добавени продукти в тази категория.

Дамски Чанти, Кожени Чанти, Чанти Sisley, Големи Чанти, Малки Чанти, Малки Дамски Чанти, Официални Дамски Чанти, Черни Дамски Чанти, Бели Дамски Чанти, Чанти През Рамо

Този раздел е посветен на стилните дамски чанти Sisley. Те се различават от всички останали по своето качество на изработка, материали и дизайн. Чантите на този прочут бранд са едни от най-търсените не само в Европа, но и на останалите континенти, поради своята актуална концепция и способност да допълнят елегантната визия на всяка жена. Една чанта Sisley може да направи много за вашето цялостно излъчване, изстрелвайки ви до най-висшите социални кръгове.

Какво ви предлага Sisley?

Sisley е един от най-прочутите модни брандове, част от Benetton Group. Марката е сред ядрото компании, допълващи продуктовите серии на модния гигант, създавайки модно облекло и аксесоари, сред които са и дамските чанти. Sisley представлява най-младата и авангардна линия луксозни аксесоари за жени, която успява да създава постоянно класна модна продукция, поемайки функцията на най-големия моден посланик на Италия по света.

Нашите чанти Sisley са символ на престиж и просперитет, макар че при нас цените им са достъпни за широк кръг потребители. Този утвърден моден бранд е насочил своето производство към потребители от всички възрастови групи, но основният фокус е към по-младите купувачи, които биват привличани чрез различни рекламни кампании, сред които най-ярко изпъква логото: ‘’ Independent people’’.

В раздела са подбрани модели от различни колекции на прочутия бранд, като всеки от тях е напълно актуален на настоящите модни трендове. При изработката на всяко изделие личи специфичната за италианските модни къщи дизайнерска линия. Всички аксесоари и особено чантите на марката носят собствено уникално излъчване, способно да преобрази напълно жената, която има честта да бъде притежател на чанта Sisley.

Ниски цени/големи намаления

За да позволим на възможно най-голям брой клиенти да се възползват от нашите маркови предложения, ние в магазин Компас се стараем да поддържаме най-ниските цени за родния пазар. Тази политика е особено валидна за чантите на Sisley, чиито цени са наистина изключително изгодни и към които сме добавили допълнителни отстъпки, достигащи до 60% при някои модели.