При поръчка над 120 лв на боти и ботуши -20% отстъпка с код:SALE20
✔ Дамски чанти Sisley на топ цени, чанта Sisley — Компас

Чанти Sisley

Няма добавени продукти в тази категория.

Категория дамски чанти Sisley привлича нежният пол като магнит с изящество, чар и стил. Аксесоарите на марката се отличават с прецизна изработка, висококачествени материали и интересен дизайн. Италианската марка проектира аксесоари, обожавани от дамите в Европа, но и на всички останали континенти, поради концепцията си, визуализираща съвременните обществени реалности. Те докосват жените, и съответно повлияват модата. Всяка Сисли чанта е създадена, за да е уникална и съвместима със стиловите изисквания от висок ранг.

Какво ви предлага брандът

Марката е част от Benetton Group, не по-малко популярна от италианският фаворит. Името й фигурира в ядро от фирми, допълващи продуктовите серии на Benetton с модни облекла и аксесоари, към които спадат и дамските артикули от категорията ни. Компанията е сравнително нова и оригинална линия с луксозни продукти за модерни жени. Постепенно, тя се налага с класните си продукти, постигайки статут на основен моден посланик на Италия по света.

Модерната чанта Sisley е олицетворение на стил и лукс, въпреки удивително изгодните стойности, но които ще ги откриете в раздела ни. Модели с разнообразен дизайн, създадени съобразно вълненията и потребностите на всяка възрастова група, привличат вниманието и интересът на дамите, открили подходяща реплика на настроението си. Все пак, основната таргет група са младите потребители, заинтригувани от различните рекламни кампании, сред които яркият слоган: ‘’ Independent people’’.

Каталогът ни съдържа чанти от различни колекции на брандът. Те са подбрани специално според актуалните модни трендове, а дизайнът е характерен, представящ визуалното послание на италианските модни корифеи. Аксесоарите и чанти Сисли поразяват с чар. В съчетание с правилното облекло, те съумяват да превърнат всяка жена в модна икона.

Изгодни цени /намаления

Магазин Компас откроява модните продукти от луксозен дизайнерски клас. Поради тази причина решихме, че категорията с тази марка трябва да бъде достъпна за дами с всякакви финансови възможности, и ги предложихме на невероятно изгодни цени.

Всеки клиент пазарува с облекчение и удоволствие от нас, тъй като се открояваме с едни от най-ниските цени за българската търговска мрежа. Специално към чантите на италианският бранд добавяме редовно и допълнителни отстъпки, достигащи до 60% при някои модели.