Вземи до -50% с код FUN при поръчка над 99лв
✔ Дамски чанти Benetton онлайн, купи чанта Бенетон — Компас

Чанти Benetton

Няма добавени продукти в тази категория.

Чанти Benetton са синоним на стил, класа и история. Марката е мечта за всяка дама, почитателка на цветните младежки, небрежни и спортни акценти. Италианската компания ги реализира чрез много въображение, адаптивни към всяка националност и култура визуални решения, не без помощта на кампанията United Colors of Benneton – жест към отделните раси по света. 

Чантата, сътворена под това лого е замислена според същата концепция и съхранява философията на марката. Миротворческото мислене се е реализирало визуално чрез семпли форми и качествени материали, които се допълват и създава аксесоари със собствен почерк, разпознаваеми и любими на множество дами от всички райони на света. 

Оригиналните Benetton чанти в селекцията ни са създадени за дами с разностранни интереси и пъстро ежедневие, които понякога просто случват събитията, без да ги планират. Специално за тях сме подбрали красиви спортни чанти, изработени от устойчиви и проветриви материали. 

Приспособимият елемент в тях, характерен за всеки продукт на компанията, се изразява чрез споменатата изчистена елегантност. Допълва я подкрепата на внушителен процент джобове, отделения и скрити дръжки, които адаптират моделите към всички социални, градски и климатични пейзажи. 

Чанти Бенетон са интернационални и дизайнът им ви прошепва, че можете да отидете навсякъде, където пожелаете, още сега. Стилът е свеж, небрежен, но прекрасно изчислен и мултифункционален. Избирайки някой от спортните модели от категорията, потребителите получават много аксесоари в един, който съхранява всички обичайни вещи, заедно с допълнително количество багаж. 

Пътническите модели, трансформиращи се в раница за гръб, предлагат няколко начина за носене и неоценимото удобство на интелигентният дизайн. Множество джобове, меки подплатени отделения за мобилни устройства и разширяващи ципове позволяват да съберете багаж за уикенда в рамките на няколко минути. Специално място е отделено на лаптопът, телефонът и камера за запечатване на всеки момент. 

Пътувайте постоянно, защото знаете как! Моделът от този тип е непретенциозен и удобен, но достатъчно стилен, така че се вписва в няколко различни зони, несъвместими по убеждение. Бъдете незабележими туристи и се слейте с тълпата – спортните предложения са с типичната пътническа правоъгълна форма и къси дръжки. Ергономичната трансформираща се кройка  е одобрена от водещите авиолинии в света. 

Избирайки аксесоари Бенетон онлайн от нашият магазин, вие ги получавате на изключително достъпна цена и с бърза доставка. Възползвайте се от електронният чат за връзка с продавач-консултант, който ще ви помогне в изборът на най-подходящият продукт!