Топ зимни дамски обувки за 2018

Топ зимни дамски обувки за 2018

Зимата е на път да изненада политиците и общините за поредна година. Не позволявайте да се случи това и с вас, защото е леко нелепо да не очаквате студ, сняг, киша и неприятно студено време през идните дни. А едновременно с това и да не сте се подготвили подобаващо за предстоящите промени в климатичните условия, а и в климата на модния сезон есен-зима 2017 и 2018 година. И тъй като есента не ни засяга вече, а 2018 може да ни донесе доста нови изненади, нека се съсредоточим в сегашния момент и разгледаме топ зимните дамски обувки за зимния сезон на 2018 година. Ето ги и най-хитовите модели за периода:

  1. Кубинки

Най-хубавото на този модел зимни дамски обувки е, че е идеален за родните условия на предвижване малко след падне първият сняг. Може и да ви звучи странно, но кубинките биха могли да се носят и със секси рокли, ако правилно съчетаете нещата, така че да, и те са вид универсални зимни боти.

  1. Традиционни апрески

Не е нужно да сте запалени по зимните спортове, за да обуете този вид дамски обувки за студено време и да бъдете актуални. 2018 година, определено, въведе правилото на удобните обувки за всички сезони и ние, жените  можем само да ликуваме, нали?

  1. Боти до глезена

Ако миналата зима предпочитахте ботуши до коленете и даже над тях – под формата на чизми или лакирани високи токчета, то през тази година сваляме границата максимално и стигаме до кокалчетата на краката. Накратко, през зима 2018 година изключително популярни стават всички видове боти до глезена, като особено модерни ще са с полу-острите носове. В случай, че ви е страх от студа, заложете на топлите и дори вълнени чорапи.

  1. Зимни дамски обувки с естествен пух

А ако все още нямате актуалния за сезона елек от сребърна лисица, защото бюджетът ви не позволява да похарчите толкова много за дрехи и аксесоари, то тогава заложете на нещо малко по-евтино. В случая говорим за боти или ботуши с естествен косъм. Обикновено, в обувната индустрия за декорация ползват заек. Ако вие държите на нещо по-луксозно обаче, бихте могли да намерите и варианти с лисица или дори норка.

А вие какви обувки ще носите през тази зима, скъпи дами? Надяваме се, че някой от моделите, предложени по-горе вие  допаднал!

 

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ