Актуални тенденции при мъжки боти 2019

Актуални тенденции при мъжки боти 2019

Скъпи мъже, това, че жените ви са заели по-голяма част от шкафа за обувки, а и не само него, за да подредят колекциите си от сандали, ботуши, чехли и всички високи токчета, не означава, че нямате право да бъдете, също, актуални с избраното от вас за краката. С други думи, чувствайте се поканени на нашата виртуална разходка из най-актуалните за сезона тенденции при тазгодишните мъжки боти. Ами нека ги разгледаме още сега…

  1. Боти тип апрески

Тези боти или дори цели ботуши са много добър вариант за господата с по-динамичен начин на живот. Също така, ако работата ви води на какви ли не места, включително и на трудно проходими, тези обувки са просто идеални за сезона. Да не говорим, че вариантите на пазара са наистина много – в модерното бежово, с пух и дори с вълна за декорация в горната част.

  1. Мъжки боти от френския легион

Не е нужно да се записвате във френската армия, за да ги притежавате, тъй като магазините са буквално заринати с този модел. Хубавото им е, че тези обувки са спортно-елегантни, точно както обичат да се носят френските контетата.

  1. Класически кожени мъжки боти до глезена

Въпреки че не са най-удобните и топли обувки за зимата, с тях ще се обуят мъжете, които трябва да съчетаят с нещо изисканите си ризи и панталони за работното място. От друга страна, естествената кожа и ниската дължина придава особено младежки вид на визията, така че ако това е основната ви цел, която гоните, смело напред.

  1. Високи сникърси

И спортният тип господа ще получи своето, като за тях модният подиум предлага характерните за някои спортни брандове високи сникърси. И тъй като е зима, добре е те да са от кожа или велур, вероятно естествени за повече топлина и комфорт. Ако вие имате нужда от свобода и повече маневреност през тази зима, определено, такива мъжки боти ще ви свършат работа, та дори и не всеки да ги възприема за боти.

Задължително се сдобийте с някой от тези модели боти и заложете на качествено палто или бомбър яке за съчетание, тъй като те пък ще са актуалните за сезона връхни дрехи. И не забравяйте да се забавлявате, без значение с какво сте обути точно в този момент!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ