Tamaris - Heart And Sole

 

Tamaris дебютира с нова технология за любителите на високите токчета!

От Tamaris смятат, че са намерили отговора на вечния въпрос : Как могат обувките на ток да бъдат удобни ?

За сезон Есен-Зима 2017/18, немската обувна марка излиза на пазара с Heart & Sole, стелка с патентована технология за оптимален комфорт, разработена с помощта на ортопеди.

„Искаме да помогнем на всяка жена да се чувства секси и женствена във високи токчета без да усеща дискомфорт.” Казва Елън Хазелаарс, мениджър иновации в Tamaris. “Всичко, от което имат нужда са правилните стелки за правилните обувки”.

Хазелаарс, заедно с екип от ортопеди, са установили 3 точки на напрежение, които могат да бъдат премахнати с новата технология. Първата зона спомага за намаляването на болката във възглавничката на стъпалото, където повече жени усещат напрежение. Втората зона поддържа натуралната извивка (свода) на стъпалото, а третата помага тежестта да бъде разпределена равномерно по цялата повърхност на стелката. А това, че са направени от велур подсилва комфортa и еластичността.

Колекцията съдържа обувки с височина на токчето между 5 и 13см. Всички обувки от серията Heart and Sole се отличават с външна подметка в красив бордо цвят и златно сърце с монограмата „H&S”.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ