Heart and Sole

Nazan Eckes е харесвана жена стъпила здраво на краката си. Срещнахме се с нея и нашето екслузивно интервю разказва как се е зародила любовта и към токчетата и с кой споделя едно сърце и една душа.

Nazan, това е първия ти път обута в обувки Tamaris Heart and Sole – след дълъг ден на снимки, каква е присъдата?

Трябва да призная, че наистина съм пропуснала да се възползвам досега. В моята професия често се налага да стоя правя на високи токчета с часове и е рядкост да издържа повече от шест часа. Но съм наистина изненадана. Бих казала, че една жена може да издържи двойно повече време с обувки с токчета от Tamaris Heart and Sole.

Значи, минаха теста ?

Абсолютно!

По какви поводи обичаш да обуваш обувки с високи токчета ?

Предимно на работа, дали на червения килим или в студиото – високите токчета просто оформят красива фигура, която се връзва с всякакъв тоалет. Вечерта обичам да излизам със съпруга ми и приятели и да обувам нещо по-различно от високи токчета. Също така с момчетата сме много активни в свободното време, затова спортните обувки са по-подходящи.

А тогава защо обичаш и високите токчета ?

Всъщност, предимно заради височината ми. С високите токчета изглеждаш по-висока и стройна, пропорциите са по-добри. Просто се чувствам добре в тях! Разбира се, носенето на високи токчета има много общо със самочувствието и позата. Като жена се чувствам секси и сигурна. Да имаш удобни обувки с висок ток е много важно. Трябва да можеш да ходиш удобно в тях, иначе ще имат обратен ефект.

Tamaris Heart and Sole означава едно сърце – една душа. Нека приложим, това в ежедневието. С кого споделяш едно сърце – една душа?

Със семейството ми. Съпругът ми и двете ми момчета са най-важното нещо на света на за мен. Просто сме по-добри като сме заедно. Страхотно е да имаш чувството на единност. Никога не съм смятала, че ще изпитам нещо толкова вълшебно.

Как се промени живота ти откакто стана майка ?

Преди бях много спонтанна за срещи и събития и бях готова да пътувам навсякъде с кратко предизвестие. Това вече не е възможно. Сега трябва да правя детайлни планове за бъдещето и да се осигуря някой да гледа децата. Разбира се, това е по-изморително, но по-награждаващо.

източник : tamaris.com

 

 

 

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ