Причини да заложим на боти естествена кожа

Причини да заложим на боти естествена кожа

Да започнем с това, че зимата е тук и няма никакво време да се чудите още и още по повод това какви обувки да си купите за сезона. Ние горещо ви препоръчваме да заложите на боти естествена кожа. И не се чудете защо. Веднага ще пристъпим и към нашите 4 причини да изберем именно боти естествена кожа. Ето ги и тях:

  1. Тази година ботите като цяло са на почит. Те ще изместят традиционните за сезона ботуши. Ако не държите на ултра топлите и удобни апрески, директно преминавате на щанда с боти на ниска подметка, дори тип кубинки.
  2. Естествената кожа е най-добрият вариант за зимата. От една страна, тя топли много повече от който и да е друг материал (включително и от естествения велур). От друга – естествената кожа има повече трайност и трудно пропуска вода. Имайки на предвид колко неприятна и коварна може да е зимата у нас, категорично, смятаме, че естествената кожа трябва да избор номер едно за вас.
  3. С боти естествена кожа просто няма как да сгрешите, защото ако са и класически – черни, с височина малко под глезена и равна платформа или на квадратен среден ток – можете да си ги носите и догодина. Ето защо в случая е оправдана малко по-скъпата инвестиция за краката ви. Далеч по-разумно е да купите един, но заслужаващ си парите чифт обувки за зимата и от естествена кожа, отколкото всяка година да сменяте само защото последният не е издържал даже до пролетта.
  4. Изборът на пазара е голям и това наистина е основателна причина. Вече споменахме апреските, но истината е, че те не са единственият модел боти естествена кожа, който можете да намерите днес по магазините и в интернет сайтовете за онлайн търговия. Други модерни модели боти тази година са кубинките, с 3D ток, на платформа и дори в бохо чик стил, тоест с интересни декорации по цялата външна част. Ако ще залагате на оригинални мотиви в украсата на ботите си, уверете се, че имате изчистена връхна дреха или чанта в подобен стил, с които ще ги носите без никакви притеснения дали сте нацелили идеалния си стил!
Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ