Голямото завръщане на практичните дамски раници

Голямото завръщане на практичните дамски раници

Модните тенденции през последната година, както и продажбите в световен мащаб говорят за голямото завръщане на удобните ежедневни дамски раници. Факт е, че ги носят не само ученици и млади момичета. Все повече жени около и над 30-те също ги намират за чудесни. Най-новите модели на утвърдените брандове са не само удобни, но и с изключително атрактивна визия. Точно каквото търси модерната жена – комфорт плюс безупречна визия, съвместима с различните стилове на обличане.

Защо жените приеха с радост завръщането на раничката?

Причините жените да приемат с радост раницата, като най-новата тенденция при аксесоарите са много. От една страна, класическите дамски раници никога не са напускали модната сцена, но от друга, нуждата от практичен заместител на ежедневната дамска чанта е все по-голяма, което повиши драстично актуалността на раницата.

Дамите от второто десетилетие на 21-ви век прегърнаха функционалната раничка, защото тя се доказа през годините като:

Мултифункционално решение

Денят ви е динамичен и включва излизане от дома, работа в офиса, работни срещи, йога/ фитнес и среща на по чашка с колеги или приятели. Представете си, че в това напрегнато ежедневие сте оборудвани единствено със строга делова дамска чанта. Докато нейното присъствие в офиса е напълно уместно, то при останалите активности, тя ще пречи повече, отколкото ще помага, особено ако се придвижвате с колело, мотопед  или предпочитате да ходите пеша. Именно за активните жени, дизайнерите създадоха прекрасните си колекции от дамски раници.

Средство за пренасяне на голям брой лични вещи

Козметика, лаптоп или таблет, фитнес екип и дори здравословен обяд, приготвен вкъщи – всичко това се побира в една средно голяма дамска раница, при това пренасянето на целия този багаж няма да натовари и ангажира ръцете. Жените са известни със способността си да събират огромен брой различни по вид вещи в едно малко на вид пространство. Модерната жена е ангажирана с много задачи, за изпълнението на които са нужни различен брой и вид инструменти. Тук раницата отново се явява като спасение.

Стилен и актуален аксесоар

Само който не е виждал последните колекции дамски раници на прочутите марки би се отнесъл към този практичен аксесоар като към компромис с женствената визия. Най-актуалните през последните години модели са истински шедьовър и връх на модернистичния дизайн. Не липсват типично женските декорации под формата на камъни, мъниста, пайети, ресни – всичко, което ще допълни авангардното излъчване на една стилна съвременна жена.

Бюджетно решение

Вече не е нужно да се разорявате, за да покажете вкус и нюх към модното и престижното. Докато най-актуалните чанти Прада, Пурла или Ив Сен Лоран може да си позволи само жена с неограничени финансови възможности, то дамски раници на известни европейски брандове като United Colors of Benetton, Clarks, Nero Gardini, Tamaris, може да си позволи почти всяка българска жена с малко повече далновидност и афинитет към изгодната сделка.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ