Всички предимства на обувки естествена кожа

Всички предимства на обувки естествена кожа

Когато става въпрос за качествени обувки, често говорим и даваме за пример именно модерните и добре изработени обувки естествена кожа. Няма никакъв спор, че естествената кожа има много на брой предимства и положителни страни, които да оценим и които да станат повод да я предпочетем пред еко кожата.

Днес, сме решили да ви изброим повечето от предимствата на обувките от естествена кожа, за да се уверите, че те са правилният избор.  

  1. Обувки естествена кожа са в пъти по-издръжливи от тези, изработени от изкуствена кожа. Висококачествената кожа е изключително здрава. Преди да бъде използвана от производителите, тя се обработва и третира за максимална издръжливост и дълготрайност.
  2. Дамските чанти, а и обувки естествена кожа са доста по- скъпи от останалите. Това е безспорен факт, но бъдете сигурни, че дори и след години те ще изглеждат така, както когато сте ги купили, тоест в първоначалния си вид и даже можете да ги продадете в платформите за продажба на ненужни вещи за по-добри пари от тези от изкуствена кожа. Ето ви още едно предимство!
  3. Обувки естествена кожа винаги са част от съвременните модни тенденции. Ето защо ако се спрете на класически модел, такъв модел няма да е демоде, а колкото и да са се променили тенденциите от момента, в който сте ги купили, те ще си останат актуални.
  4. Естествената кожа не се напуква и не се лющи. Всичко това е присъщо на еко кожата, особено ако е некачествена. Но естествената кожа, освен това, е и защитена от плесен и акари. При мокро време тя е по-добрият вариант от еко кожата.
  5. От друга страна, обувки естествена кожа индикират висок стил, елегантност и качество. Независимо дали е естествена или е боядисана, качествената кожа винаги дабавя стил към дизайна. Естествената кожа е устойчива на драскания, вода и огън.
  6. Ако нашите обувки са изработени от естествена кожа, краката ни не се запаряват, а принадлежностите ни в дамската чанта от естествена кожа са винаги свежи.
  7. Също така обувките от естествена кожа са екологични продукти, защото при производството им, за разлика от тези от изкуствена кожа, околната среда не се замърсява.
  8. Последно, но не по важност, всички обувки и чанти, а и всякакви други тип аксесоари, от естествена кожа са еластични. За обувките това е много важно, защото с времето те се отпускат по дължината и ширината на индивидуалното ходило, тоест ако размерът ви е точен, няма как да ви стягат или да си неудобни. Еко кожата също се отпуска, но по неприятен на вид начин и когато това се случи, тя изглежда захабена и доста грозна.
Публикувано от Ben