Какви обувки от естествена кожа са на мода

Какви обувки от естествена кожа са на мода

Модерните дамски обувки от естествена кожа са на ход, защото големите дизайнери вече изкараха колекциите си за сезон пролет-лято 2018 година. Остана само да се запознаем с тенденциите при тези обувки и да си набележим какво да си купим за задаващата се да прогони студа и постоянното седене вкъщи пролет. Ето за какви акценти и визии да се оглеждате, скъп дами:

  1. Малко кожа, много камъни и злато

Представете си уникални дамски обувки от естествена кожа, които обаче няма да ви струват кой знае колко пари. Не можете ли? Ами скоро ще ги срещнете на пазара, защото по тях реално няма да има особено голямо количество кожа за сметка на пъстрите палитри от камъни и златни кантове. Ето на това му се вика кралска тенденция при дамските обувки! Обувки с чорап

Подобно на горното описание, и обувките с чорап ще са с по-малко кожен материал, защото чорапът им по всяка вероятност ще е от текстил. Във висшата мода дори имаше варианти с истински тънък чорап, което обаче си е прекалено екстравагантно.

  1. Много остър нос

Говорим за най-острите носове, които носихме някъде в началото на новото хилядолетие. Въпреки че лично ние не смятахме, че тези леко неудобни дамски обувки някога ще се завърнат на мода, сега ги срещаме отново. И за да са още по-неудобни, тоест впечатляващи (всяка дама с вкус към изисканата мода ще се съгласи с това), кожата им е изключително твърда и обикновено, дори естествена,  не подлежи на отпускане. Затова внимавайте какъв размер ще си купите от този модел, а за всеки случай можете да вземете номер или половин по-голям.

  1. Обувки от естествена кожа с тапициран ток

Тези обувки не са точно неудобни, колкото непрактични. В градска обстановка токът им е подложен на риск денонощно. Но ако вие сте бизнес дама, сигурно, не ви пречи да си ги разхождате от колата до офиса и отново от колата, но този път до някой коктейл бар. А ако просто сте практична, можете да си ги носите в чантата и да си ги разхождате из офиса, а до работното място с добрите стари пантофки.

  1. Дамски обувки с прозрачни елементи или орнаменти

Този пластмасов, пластмасов свят…! Докъде ни докара, че в името на модата сме готови да носим обувки, които ще покажат на показ всяко кътче от неоправените ни пети или не до там съвършения маникюр, а даже и разширените вени от носенето на високи токчета…. И, да говорим за обувки от естествена кожа, но повярвайте ни и в тези обувки ще намерите кожа.

  1. Обувки с неправилна форма на тока

Помните ли как в училище учихте за многоъгълници, които реално нямат конкретни имена? Ей такива ще са токчетата на модерните и ексцентрични обувки от естествена кожа през идния пролетно-есенен сезон. Ако ви стиска, можете да се заредите с един такъв чифт за по-специални случаи, например излизане  с приятелки, защото за официален повод той няма да е подходящ.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ