Кой е Marcel Ostertag ?

Кой е Marcel Ostertag ?

Той е създател и марка, колоритна личност с ясни ценности. Марсел Остертаг има много таланти - един от които е модата. След като завършва образованието си в известния лондонски център Central Saint Martins College, той основава свой собствен моден лейбъл през 2006 г. Оттогава неговите модни ревюта принадлежат към основните забележителности на Седмицата на модата в Ню Йорк и Берлин. През януари той представи своята първа колекция за обувки "Tamaris by Marcel Ostertag".

Marcel Ostertag

обувки MARCEL OSTERTAG

През последните години показахте, че можете да създавате мода и то доста впечатляващо. Но как реализирахте първата ви колекция обувки?

МАРСЕЛ ОСТЕРТАГ: От дълго време желанието на сърцето ми беше да проектирам колекция обувки. Ето защо търсех партньор, който искаше да направи нещо с по-млад  дизайнер. И тук Tamaris влезе в играта.

Tamaris и Марсел Остертаг - как вървят заедно?

МАРСЕЛ ОСТЕРТАГ: Чудесно,  защото модата не работи без обувки и обувките, не работят без мода. Ето защо аз и Tamaris сме "идеалната комбинация"!

Какво беше важно за теб в дизайна на обувките?

МАРСЕЛ ОСТЕРТАГ: Както в моята колекция, също така е важно и за обувките да се носят в ежедневието. Ето защо бях много внимателен в скицирането на обувките, за да отговоря на моя личен стил с този на Тамарис и да създам успешна симбиоза от това.

Спомняте ли си момента, в който за пръв път видяхте готовите прототипи на обувките си?

МАРСЕЛ ОСТЕРТАГ: О, да, много ясно! Подскачах нагоре и надолу като гумена топка от радост. Беше прекрасно усещане да държа крайния продукт в ръцете ми. Tamaris наистина превърна колекцията в свой собствен оригинален дизайн.

 МАРСЕЛ ОСТЕРТАГ - обувки

Докато скицира, Марсел си представя една силна, независима жена, която знае какво точно иска!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ