Грешките, които допускате със своите мъжки чантички

Грешките, които допускате със своите мъжки чантички

Мъжката мода съвсем не е това, което беше. Ако преди, кокетните мъжки чантички бяха присъщи само за контетата и за прекалено вманиачените във външния си вид мъже, то днес, те са необходимост за всички ви. Ще признаете не само това,  но и лекото притеснение, когато влезнете в мола или отворите браузера в телефона си, за да си потърсите такъв тип аксесоар. Но, разбираемо е – съвсем доскоро мъжката чанта бе по-скоро тема табу. А днес, тя ни е необходима, нали така, господа? Все пак, личните вещи, които са ви нужни нон-стоп под ръка стават все повече: ключове, мобилни устройства, чипове, карти, портмоне и т.н.

За да направим избор ви по-лесен, а после и носенето – със самочувствие и удоволствие – сме ви приготвили списък с топ грешките, които най-често се допускат по повод съвременните мъжки чантички.

  1. Покупката на евтини и некачествени продукти

Защо избирате изкуствена пред естествена кожа? Нима това няма да е единствената ви чанта, та да е редно да инвестирате в нея достатъчно, за да си я носите и достатъчно време? Дори да предпочитате текстилни мъжки чантички, факт, е, че изборът на некачествен модел ще съсипе не само репутацията, а един ден и настроението ви (доста скорошен ден, вероятно), но и цялостния ви аутфит, без сега дори да подозирате.

  1. Несъобразяване на чантата с наличните дрехи, обувки и аксесоари

Дори да решите вашата чанта да бъде тотален акцент и контраст във визията ви, тя трябва да има някаква логическа връзка я с обувките, я с дрехите, които предпочитате и носите. Не забравяйте, че не е нужно да комбинирате своите чанти с обувките и сакото и панталона по цвят и материя 1 към 1. Понякога, запазването на стила е достатъчно.

  1. Липсата на каквито и да е грижи

Както обувките и дрехите ви, така и чантите имат нужда от поддръжка. Може би, за вас това е леко по-трудно за осъзнаване, защото за мъжа все още е нетипично да носи аксесоари. Но всички те – и чантите, и дори коланите, и ръкавиците и шапките – си имат нужда от правилно и щателно, редовно и внимателно почистване, подсушаване и т.н. Водете се по материята и изискванията на производителя.

  1. Претъпканата чанта не е здравословен начин да завършите аутфита си

Всъщност, проблемът сам по себе си не е само визуален. Една претъпкана чанта не е само неприятна като гледка. Такава ще се скъса по-бързо, ще се разпъне и изобщо по някакъв начин ще се повреди. В случая говорим за мъжки чантички,  но това не означава, че ако имате нужда от повече място за побиране на лични вещи, не трябва да потърсите по-голям размер. Съобразете и модела, и дизайна на чантата си с вашите лични нужди и чак тогава помислете какво ви допада и харесва като стил и цвят, например.

Мъжките чанти са все още по-скоро новост и нестандартни в една визия, но пък, сигурни сме, всеки мъж ще признае, че те са удобни и практични.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ