Как да изберем точните магазини за обувки

Как да изберем точните магазини за обувки

В интернет, а и навън – в родния ви град – съществуват стотици магазини за обувки. Някои от тях посещаваме редовно, защото вече сме се убедили в качеството на предлаганите им стоки, но други подминаване дали умишлено, или не. Разбира се, когато става въпрос за обувки на добри цени и от високо качество, търсенето изисква малко повече внимание от ваша страна. И тук основен акцент във вашите проучвания трябва да са не само марките и моделите на дадения тип обувки, но и мястото, откъдето ги купувате. В тази връзка, днес ще ви дадем няколко насоки относно това как да не попадате на магазини за обувки, които не си заслужават парите ви. Ето ги и конкретните съвети…

  1. Старайте се да купувате директно от производителя

За съжаление, това дори да е мисия възможна, не винаги е толкова лесна. Първо, че в малките населени места производителите нямат фирмени магазини и второ – в България се продават много стоки само и единствено през дистрибуторите на основните производители. Ако обаче държите на дадена марка, струва си да си направите една разходка до най-близкия голям град, за да издирите производителя и да си купите директно от него.

  1. Не всички скъпи магазини за обувки носят удовлетворение на потребителя

Защото не винаги скъпата обувка означава високо качество. Да, на вид може и да ги докарат,  но трябва да си признаем, че днес репликите, например, са изключително добре направени като визия, но са нужни няколко дена носене на конкретната обувка, за да видите колко по-неудобни и некачествени са за разлика от оригиналните им прототипи.

  1. Не се срамувайте да попитате приятел с опит

Например, жените, се славят се голяма страст към обувките и ако сте един мъж без кой знае какъв голям опит в пазаруването, да се допитате до любимата, сестра ви или дори колежка или позната е напълно оправдано. Само една жена с огромна страст към обувките ще знае не само къде са най-качествените предложения, но и къде можете да ги купите на по-ниска от обичайната цена.

  1. Проба, проба, проба…

Понякога, най-добрият начин да намерите вашите магазини за обувки, конкретно пасващи на вашите вкусове и бюджет, е просто да пробвате. Проба-опит е тактика, която може и да излезе соленичко в началото, но пък крайният резултат ще е максимално добър – вие сами ще сте се убедили, че конкретни магазини предлагат точно това, от което имате нужда.

  1. Пазарувайте от магазини с всички административни, юридически и търговски характеристики на действащи и надеждни производители

Ако ще пазарувате онлайн, проверете дали дадените магазини за обувки разполагат с опцията за връщане в срок от 14 дена след закупуване, защото в крайна сметка има голяма вероятност да не улучите номера си. А ако сте се запътили към физически магазини, установете дали те са с добра репутация, разполагат ли с персонал, който може да ви бъде полезен, и имат ли голям избор от модели.

Е, вие сте на ход! Желаем ви успешно пазаруване!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ