Как да избираме мъжки чанти

Как да избираме мъжки чанти

Светът на модните чанти не е това, което беше преди – една огромна върволица от дамски чанти, сред които дамите се губят от вълнение, а мъжете изпадат в тотален ужас поради етикетите и техните цени, но най-вече в отегчение. Истината е, че вече и за мъжете темата за чантите става все по-актуална. Радваме се на равноправие сред половете и в тази категория и по всички критерии, съвсем не е женствено да носиш чанта, ако си мъж. Напротив – съвременните мъжки чанти са в изключителна помощ на господата, особено ако са бизнесмени, които винаги трябва да носят под ръка таблет, за да презентират набързо нещо на своите партньори, няколко портфейла, включително и такова с визитни картички и тефтер за записки. Но да не задълбаваме темата за това колко удобна и практична може да мъжката чанта за един мъж. По-добре да пристъпим директно към съветите относно това за какво да сме внимателни, когато избираме мъжки чанти:

  1. Започнете с установяване на бюджет, в рамките на който можете да се вместите. Никой не е казал, че задължително само скъпите мъжки чанти са качествени и удачни като избор. Ако си търсите нещо само за красота, може да се сдобиете с оригинален, но не толкова функционален модел, поради което и не толкова скъп, например.
  2. Осведомете се за актуалните модели https://kompass.bg/index.php?route=product/search&search=%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0%B0%20%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0 на пазара в конкретния модел. Не че разнообразието е толкова голямо, колкото е при дамските чанти, но и тук е добре да сте наясно с базисни трендове като за начало. Например, в момента изключително модерна е оранжевата естествена кожа. Да, на пръв поглед звучи прекалено дръзко, но ако се носите само с черно и бяло, такъв аксесоар сериозно и оригинално ще разчупи стила ви.
  3. А сега малко за практичната част на въпроса…Добре е като избирате чанта да огледате внимателно изработката й, като се фокусирате върху ръбовете и шевовете. Огледайте дали всичко е наред там и като цяло избягвайте лепена кожа. Ако искате нещо различно от кожа, може да заложите и на текстилни варианти. Там е добре да гледате за по-плътна материя и непропускаща вода, например. Последно, но не по важност, не забравяйте, че имате 14-дневен срок за връщане на стока, закупена от интернет, ако случайно сте се заблудили и сте купили артикул, който в последствие не отговори на очакванията ви.
Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ