Дамски чанти – знаем ли как да ги избираме?

Дамски чанти – знаем ли как да ги избираме?

Има една категория жени, за които дизайнерските дамски чанти са истински фетиш. За тях е напълно в реда на нещата да похарчат всичките си спестявания за чанта, която е напълно несъвместима с техния гардероб, лайфстайл и ежедневие. Да избереш правилната чанта е изкуство, което само дамите от класа притежават. На останалите предлагаме следните полезни съвети при избора на най-модния за сезона аксесоар.

Как да изберем правилния модел?

Попаднали сте на голяма разпродажба или разглеждате каталога на престижен онлайн магазин, и не знаете на коя категория дамски чанти да се спрете, пък камо ли да се установите на конкретен модел. Също както , когато купувате обувки е добре да заложите на комбинация от практичност и стилови предпочитания. Важно е да знаете кога, къде и с какъв тоалет ще използвате чантата.

Добра идея е да се спрете на модел, който ще носите с удоволствие, но който, също така ще може да побере всичките ви вещи, нужни през деня или в конкретната ситуация. Малките чантички тип ‘’Клъч’’ са идеални за партита и вечерни събития, докато по-големите модели с практично разработено вътрешно отделение, са удачен избор за работа и когато ви предстоят куп задачи – пазаруване, посещения на учреждения и банки, делови ангажименти и т.н.

Дамски чанти тип кошница или торба вършат чудесна работа, когато не е необходима перфектна организация на личните вещи, докато чантичките, които се носят кръстосани през рамо са перфектни за разходки, туризъм и срещи с приятели, защото дават пълна свобода на ръцете и позволяват всякаква активност. Една такава чантичка ще изпълни без проблем функцията на портмоне, когато сте на покупки, позволявайки ви да носите торбите с провизии, без да е нужно да търпите излишната тежест на голямата чанта, която се на рамо или през лакът.

Избягвайте имитациите

Да, знаем, че не можете да си позволите най-актуалната за сезона дизайнерска ‘’It’’ чанта, но това не е причина да се хвърляте на първата реплика, която сте открили в глобалната мрежа или в някой физически магазин. С имитациите на дизайнерски дамски чанти, особено когато носят логото на прочута дизайнерска къща ще направите единствено лошо впечатление у околните. Хората, следващи модните тенденции ще разберат мигновено, че носите фалшификат и ще си изградят за вас мнение, което няма да успеете да промените с години.

Избирайте изделията на марки, които можете да си позволите

Това че не можете да си позволите най-актуалните дизайнерски решения, не ви лишава от правото да покажете стил, вкус и класа. Винаги можете да заложите на колекциите от дамски чанти на европейски брандове, които са не чак толкова популярни и не са част от, така наречената висша мода. Добро решение са изделията на Marina Galanti,Tamaris и Clarks. Това са отново дизайнерски решения с отлично качество и актуална визия, които можете да си позволите.

Публикувано от Ben