Детски апрески за мъничето през зимата

Детски апрески за мъничето през зимата

Детски апрески са вид обувки за детето, подходящи за зимния период и все по-силно предпочитани като алтернатива за неприятното време от практичните мами. Това са мами, които държат децата им да бъдат обути в надеждни и наистина удобни обувки през неприятното време от годината, когато навън вали сняг или дъжд и си е доста мокричко. Ако и вие обмисляте подобна покупка, сега е време да прочетете нашите 5 причини да закупите именно детски апрески за своето мъниче тази зима:

  1. Супер топлозащитни

Според експертите, точно това са обувките, в които детето ви ще се чувства супер и няма да му стане студено, дори след като температурите навън паднат под 0 градуса. Всъщност, ако трябва да сме точно, тези обувки няма да пропуснат студа дори навън да стане -50 градуса, на колкото издържа изолираният каучук, от който са направени. В допълнение, дебелината на каучука, също, свидетелства за определена степен на топлозащита.

  1. Пълна защита и от пропускане

Мокрите крачета – най-големият риск за детето ви да се разболее тази зима. А всички знаем, че децата супер много обичат да газят в локвите и сякаш нарочно стъпват в тях, докато сте на разходка. Когато завали сняг път, никоя сила не може да спре отрочето ви да прави снежни човеци, да се въргаля в пухкавата снежна пелерина на зимата…Ето за тогава пък нуждата от детски апрески става още по-осезаема, защото те не пропускат никаква влага. Доказано е!

  1. Идеалният начин да елиминирате неприятната миризма

И малките деца страдат от синдрома на неприятен мирис и изпотяване на краката. Обикновено, както и при възрастните, той се появява при точно такива обувки – топли, затворени, с две думи пригодени за есенно-зимния сезон. За щастие, ако изберете детски апрески, няма да имате такива неприятности. Обувките имат специален мембранен слой, който превръща в пара всяка влага от вътрешността. Така, потта бързо и дори почти моментално излиза от обувката и до неприятна миризма дори не се стига. Ето защо ние смятаме, че апреските са най-добрият вариант за активните деца, чиито крака са склонни постоянно да се изпотяват.

  1. Доста примамливи цени

Проучването ни показа, че съвременните детски апрески са изключително практичен избор за родителите и защото тези обувки са достъпни и евтини като цена. Често, те може да са по-евтини и от наличните на пазара гумени ботуши. Последните, между другото, не са толкова комфортни, а и дизайнът им не е особено примамлив.

  1. Страхотни дизайни

Като стана въпрос за дизайн, апреските за деца стават все по-оригинални и уникални. Моделите нарастват и ние с радост виждаме как родителите имат избор между всякакви варианти като разцветка и десен. Детето ви не просто ще е цяла зима със сухи крачета, а и здраво, но и ще изглежда прекрасно. Ами, да, пълно щастие, всъщност, може да има!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ