Дамски обувки естествена кожа есен зима 2019

Дамски обувки естествена кожа есен зима 2019

Есенно-зимният шопинг е в разгара си и вероятно, и вие пръскате последните си пари, останали я от заплатата, я от някой неочакван бонус, чакащ да го похарчите за любимите си модни находки. Не забравяйте за обувките, защото обикновено, имаме навика да купуваме твърде много дрехи и да забравяме за крачетата си. А те, определено, заслужават чифт удобни и качествени дамски обувки естествена кожа, когато става въпрос за неприятните климатични условия на сезона, в който се намираме. В тази връзка, ето ги и актуалните трендове при обувките през есенно-зимния сезон на 2019 година, за които да си отваряте очите:

  1. Любимия ни квадратен ток

Той е стилен, надежден, удобен и актуален за почти всеки появил се наскоро на пазара чифт дамски обувки естествена кожа. Разбира се, ако държите на височина, това не са вашите обувки, но пък, защо да нямате и един такъв малко по-практичен и комфортен чифт в гардероба си – особено за разходки или за лежерните дни в офиса?

  1. Острият нос – отново на линия

Виждаме го под формата на всякакви интересни предложения – от дамски обувки естествена кожа с високи токчета до мокасини с оригинален десен, имитиращ или направо слязъл от истинско животно. Ако имате подобно яке или искате акцент, това са идеалните за вас обувки.

  1. Хипер ултра огромният грайфер

Без значение дали става въпрос за уникално огромна платформа или голяма подметка, комбинирана с още по-голям и дебел ток, това са дамски обувки естествена кожа, които не по-малко си заслужават да ги притежаваме именно в сезона на кишата и големите локви. Точно когато такива условия изискват да бъдат преодолени, без да съсипете визията си, на помощ пристигат и хипер ултра огромните грайфери на актуалните за сезона обувки.

  1. Маратонки, но цветни като дъгата

Защо пък да не останем верни на спортния си стил и маниер и не предпочетем маратонките пред досадните боти или ботуши на висок ток? Ако вие сте точно такава дама, знайте, че периодът ви готви огромна изненада. Есенно-зимният сезон на 2017 година залага на цветни като дъгата маратонки, които притежават повече от три цвята в декорацията си, а освен това понякога имат и много брокат, токи и всякакви други акценти, често изглеждащи да са в повече, но пък спазващи съвременните трендове при дамските обувки.

  1. Мастър клас изработка на тока

Най-изчистените дамски обувки естествена кожа, са приятно, украсени с огромна декорация в областта на тока си. Говорим за истинско произведение на изкуството, което достига до наслояване на десетки стилове, сливане на  няколко цвята и открояване от тълпата, но само със забит в земята поглед. Факт е, че това са оригинални трендове, пристигащи от предния, пролетно-летен сезон, но пък те ни допаднаха и ще се радваме да ги видим и през по-хладните дни на годината.

А вие какви обувки ще си купите през тази есен или за зимата?

Публикувано от Ben