Дамски маратонки през зимата

Дамски маратонки през зимата

В случай, че тази година сте решили да го карате по-спортно и лежерно и предпочитате даже да не изваждате зимните боти и ботуши, а да си останете с любимите дамски маратонки, хубаво е да се запознаете с няколко трика. Става въпрос за съвети и полезни идеи, които ще ви помогнат в изграждането на перфектния зимен аутфит с любимите дамски маратонки. Ако сте готови да започваме, направо да скачаме напред към конкретните ни предложения:

  1. С палто оувърсайз или с дълго палто тип сако

И в двата случая избраните от вас дамски маратонки е добре да са  бели или черни. Запазете черно-бялата гама, а ако ви се импровизира, заложете на цветна връхна дреха.

  1. Пуловер туника или рокля с маратонки до коляното

Тази кокетна и в същото време много игрива и младежка визия може и да не е най-добрият вариант за работното място, но за разходка или излизане с приятели е повече от идеална. Няма нужда да залагате на скъпи марки в обувките, по-скоро изберете максимално най-разчупеният дизайн. Няма нужда и от цветни пуловери, защото в случа ще пасне и едноцветният и то от земната гама.

  1. Дамски маратонки с дънки или панталон с висока талия

Идеята е да изберем към това съчетание кропнат до пъпа пуловер и да запазим телесната температура нормална дори в големите студове. А ако се боите, че няма да издържите с толкова леко облекло, изберете си някоя топла шапка и чифт ръкавици с естествен пух.

  1. С панталон с широки крачоли и велурено палто

Този френски шик е напълно подходящ за вашия чифт любими дамски маратонки. Знаете ли защо? Ами защото французойките си умират по строгата елегантност в облеклото, съчетана с класическа спортна свобода в обувките. С други думи, ако си мислите, че във Франция ходят на високи токчета, няма такова нещо. И те предпочитат маратонките, да дори и през зимата и съвсем не се страхуват да излязат така нито през ноември, нито през тежкия като климатични условия януари.

А вие с какво ще носите своите маратонки тази зима, скъпи дами? Ако нямате идеи, пробвайте тези от горните редове, за да намерите своето спортно-елегантно ампоа за сезона. Успех!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ