Дамски чехли – актуални модели 2018

Дамски чехли – актуални модели 2018

Миналата година се насладихме на разнообразни модни тенденции при пролетно-летните обувки за жените. Тази година, със сигурност, ще видим много нови такива, но е факт, че голяма част от модните дизайнери решиха да си запазят правото да ползват част от миналогодишните трендове и в новите си колекции. Такава е тенденцията за носене на така удобните и практични, но и много секси, ако ги комбинирате правилно, чехли. Ето казахме го – тези обувки, категорично, ще са тотален хит и през тази година. Затова нека кажем малко повече думи за тях и затова с какво да ги комбинираме.

Когато стане много горещо, носенето на отворени летни чехли¸определено, е идеалният повод да освободите крака, а и да сте в крачка  с модата. Освен това, някои модели с наличието на пета и декор могат да предизвикат силна конкуренция, дори бос. За разлика от втория, краят им се чувства комфортно и нищо не пречи на движенията.

Освен че са удобни за жегите, тези обувки са идеални и за по-лежерни разходки, както и за ексцентрични визии за парти. Как обаче да комбинираме своите модерни чехли с дрехите и аксесоарите си? По-долу ви даваме няколко практически съвета…

  1. На първо място, избягвайте прекалено пищни аксесоари. Чехлите ви са достатъчно нестандарти обувки, така че нямате нужда от излишни акценти. От друга страна, по начало през лятото твърде много аксесоари не се понасят нито от аутфита ви, нито от кожата.
  2. Чехли се комбинират идеално както с панталони, така и с поли. Можете да заложите на дълги поли за бохо чик, но пък и късите шорти са отличен начин да покажете стил през лятото. Внимавайте обаче със съчетанията с рокли, защото не всяка рокля би паснала на такъв тип обувка. Тук е добре да се съобразите с кройката на вашата рокля, а отделно и да помислите какви модели обувки ще й паснат – чехлите с остър нос биха били отлично допълнение към една официална рокля, ако поводът го позволява.
  3. Друг вариант за съчетание е просто да комбинирате материята на чехлите с тази на дрехите. Интересен е подходът и със съчетание от цветове –цветът на обувките не трябва задължително да е същият като този на чантите, според дизайнерите днес, но е добре някой от нюансите му да присъства и в дрехите, които ще носите. И тъй като тази година е годината на ултра виолетовия цвят, обмислете идеята да го включите именно него я в избора си на чехли, я в някоя от дрехите, с които ще носите вашите модерни обувки.
Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ