Модни съчетания с дамски ботуши на платформа

Модни съчетания с дамски ботуши на платформа

За есенно-зимният сезон покупката на дамски ботуши на платформа е, определено практична, а през точно този сезонни актуална, защото този вид обувки ще са на мода. За да си ги купите обаче трябва предварително да сте подготвени с конкретни модни съчетания. Така ще ви е по-лесно от началото да ги комбинирате с наличните си в гардероба дрехи. Между другото, точно днес за вас подбрахме няколко страхотни модни съчетания с дамски ботуши на платформа. Вижте ги сега:

  1. С кожа

Масивните дамски ботуши на платформа най-често са от кожа, затова и кожените дрехи чудесно ще паснат на визията им. Говорим както за актуалните кожени якета с ресни, така и за класически вталени рокли или поли от лъскава кожа. Отлична е и идеята с кожен панталон с висока талия.

  1. С Винтидж дрехи в класически десен

От каре до квадратчета или точки, но винаги в пастелни цветове това е точно обратната концепция на горната. В случая, вашите дамски ботуши на платформа няма да се слеят, а ще контрастират на цялостната ви визия. Но пък точно този контраст е наистина приятен и интересен. Заложете на полите под коляното, както и стандартни ризи от чист памук в комбинация с плетени жилетки и пуловери от кашмир.

  1. С много аксесоари

Ако съчетаете любимите си дамски ботуши на платформа със стандартни или изчистени дрехи например, кафява вълнена рокля, панталон с ръб в черно и широки крачоли или бяла риза със сива миди пола – можете да разчупите аутфита с голям набор от аксесоари. За есента и зимата идеалните варианти са масивните шалове, интересните шапки, а отскоро и ръкавиците до лактите, задължително от червен или черен велур.

  1. С дълго плетиво

В студените есенно-зимни дни, понякога, просто не ни е нито до мода, нито до някакви претенциозни дрехи, които са всичко друго, но не и комфортни и топли. В тези дни, всяка дама избира големия оувърсайз пуловер и максимум да сложи един колан в талията, за да имитира рокля или туника. При всички случаи в комбинация с красиви и качествени дамски ботуши на платформа от кожа или велур, този аутфит е всичко друго, но не и сигнал за безвкусица. Напротив – пробвайте и ще видите, че всъщност, така можете да отидете даже на среща.

  1. С къса долна част от облеклото

През зимата е трудно да възприемем много късата пола или къси вълнени панталони с обувки на високи токчета. Ето защо тези дрехи е по-удачно да бъдат съчетавани с обувки на платформа. Ботушите са идеален вариант, защото ще ви дадат повече топлина за сметка на късата дължина на вашата пола или панталонки. Пробвайте, няма да сгрешите!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ