Модни съчетания с дамски ботуши на платформа

Модни съчетания с дамски ботуши на платформа

За есенно-зимният сезон покупката на дамски ботуши на платформа е, определено практична, а през точно този сезонни актуална, защото този вид обувки ще са на мода. За да си ги купите обаче трябва предварително да сте подготвени с конкретни модни съчетания. Така ще ви е по-лесно от началото да ги комбинирате с наличните си в гардероба дрехи. Между другото, точно днес за вас подбрахме няколко страхотни модни съчетания с дамски ботуши на платформа. Вижте ги сега:

  1. С кожа

Масивните дамски ботуши на платформа най-често са от кожа, затова и кожените дрехи чудесно ще паснат на визията им. Говорим както за актуалните кожени якета с ресни, така и за класически вталени рокли или поли от лъскава кожа. Отлична е и идеята с кожен панталон с висока талия.

  1. С Винтидж дрехи в класически десен

От каре до квадратчета или точки, но винаги в пастелни цветове това е точно обратната концепция на горната. В случая, вашите дамски ботуши на платформа няма да се слеят, а ще контрастират на цялостната ви визия. Но пък точно този контраст е наистина приятен и интересен. Заложете на полите под коляното, както и стандартни ризи от чист памук в комбинация с плетени жилетки и пуловери от кашмир.

  1. С много аксесоари

Ако съчетаете любимите си дамски ботуши на платформа със стандартни или изчистени дрехи например, кафява вълнена рокля, панталон с ръб в черно и широки крачоли или бяла риза със сива миди пола – можете да разчупите аутфита с голям набор от аксесоари. За есента и зимата идеалните варианти са масивните шалове, интересните шапки, а отскоро и ръкавиците до лактите, задължително от червен или черен велур.

  1. С дълго плетиво

В студените есенно-зимни дни, понякога, просто не ни е нито до мода, нито до някакви претенциозни дрехи, които са всичко друго, но не и комфортни и топли. В тези дни, всяка дама избира големия оувърсайз пуловер и максимум да сложи един колан в талията, за да имитира рокля или туника. При всички случаи в комбинация с красиви и качествени дамски ботуши на платформа от кожа или велур, този аутфит е всичко друго, но не и сигнал за безвкусица. Напротив – пробвайте и ще видите, че всъщност, така можете да отидете даже на среща.

  1. С къса долна част от облеклото

През зимата е трудно да възприемем много късата пола или къси вълнени панталони с обувки на високи токчета. Ето защо тези дрехи е по-удачно да бъдат съчетавани с обувки на платформа. Ботушите са идеален вариант, защото ще ви дадат повече топлина за сметка на късата дължина на вашата пола или панталонки. Пробвайте, няма да сгрешите!

Публикувано от Ben