Модерни дамски боти естествена кожа есен-зима 2019

Модерни дамски боти естествена кожа есен-зима 2019

Време е да презаредим гардероба и да се настроим на есенна вълна. За тази цел започнете с обувките. Няма кой знае колко  още да ни радва хубавото време и вместо да се затопля ще става все по-хладно, ветровито и влажно. Ето защо сандалите нямат място във вашия шкаф за обувки. На тяхно място е редно да поставите есенните боти. Но ако нямате такива, запознайте се още сега с всички дамски боти естествена кожа, които ще са модерни през този есенен сезон:

  1. Малкото токче

Наричат го токчето котенце, защото е изключително миниатюрно – едновременно ниско и тънко. Можете да ходите с тези обувки навсякъде, без да ви болят краката или да изпитвате умора. Автоматично тези им качества превръщат ботите с малкото токче в идеални за ежедневието, за работното място и дори просто набързо да отскочите до магазина или да приберете децата от училище, без да губите от блясъка на винаги изрядната си визия.

  1. Дамски боти естествена кожа в стил „време е за битка“

Те са груби, те са с голям грайфер или голяма, но не висока подметка, те са просто ботите на супер жената, която може и да е секси, и да сготви мусака, а и да е идеална и на работното място и на мястото на майка по време на притеснителна родителска среща. Зашеметяващи и стилни, тези боти са освен всичко друго и перфектни за родните улици след дъжд и сред кал.

  1. Нека бъде блясък!

Сребристите обувки до глезена може и да не са толкова практични, колкото стандартните дамски боти естествена кожа, но нека си го признаем: те са екстравагантни и идеални за специални поводи, за дискотека, за събиране с приятели, а и даже за Хелоуин!

  1. Червено, червено и пак червено

Вашите дамски боти естествена кожа пък може и да са боядисани в червено, за да направят всички онези впечатления, за които говорихме в горния пример. Освен това, жените имат една такава мания да се обличат в черно през есенния сезон и може би точно ярко червените обувки са способни да убият скуката в тази визия.

  1. Ботите чорапи

Те са класически обувки с не толкова класическа горна част –предложена ни под формата на чорап. Опънати до коляното като максимална дължина, това може и да не са точно най-топлите обувки за есента, но за българското циганско лято ще са идеални, нали? Освен това, в този модел обувки има някакво очарователно момичешко поведение и ако искате да бутнем няколко години от възрастта си, идеята никак не е лоша, нали?

А вие намерихте ли своите боти за есента? Дамски боти естествена кожа, лачени, ярки или класически? Изборът си е ваш! Важното е и да ви е удобно, не го забравяйте, момичета!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ