Дамската кожена раница - моден хит и тази пролет

Дамската кожена раница - моден хит и тази пролет

Дамската чанта е не просто основен аксесоар за жената, но и една от големите й страсти наред с хубавите обувки, особено ако са на токчета… В гардероба на една дама винаги има място за класически дамски чанти, които да носи ежедневно или да добави към официалния си тоалет. Но от друга страна, уважаващата себе си жена никога не пропуска да внесе и малко цвят и разкош във визията си с някоя чанта, която да бъде в духа на съвременните и актуални модни тенденции. Такава тенденция, напоследък, виждаме в концепцията за спортно-елегантна визия, в която основно място намира дамската кожена раница. За всички дами, които обичат да си носят раницата вместо неудобните за хващане в ръка чанти, имаме отлични новини. Дамската кожена раница продължава да бъде част от настоящите модни тенденции при аксесоарите и още по-хубавото е, че ще я виждаме и в колекциите на големите дизайнери и през тази пролет! А защо не и през лятото, когато от раница сякаш имаме още по-голяма нужда!?

Вероятно, сега ще се позаинтересувате какви модели и дизайни ще са модерни. Имаме и още една чудесна новина – повечето визии на раниците си приличат с миналогодишните, така че ако вече сте си закупили такъв тип чанта, можете да си я ползвате и тази година. От друга страна, ако тук имате пропуск и все още не можете да се похвалите с раница, съветваме ви да се спрете на естествена кожа, защото тя е по-издържлива и качествена, а и по-стилна естествено. Цветовете са все така неутрални – черно, бежово и евентуално бяло – но декорацията изобилства от значки, пайети, щампи и каквото още се сетите. Съвременната кожена раница за жени леко ще ви напомни за отминалите 90-те години, когато тя отново беше на мода, а от друга страна за някои дами ще изглежда твърде детска като визия имено поради наличието на богата украса по нея. Ако сте склонни да импровизирате обаче, такъв тип модел раница е точно за вас, защото можете спокойно да се облечете неутрално и минималистично и този аксесоар да е идеалният акцент във визията ви.

 Винаги комбинирайте своята кожена раница с поне един елемент от своя аутфит. Не е задължително да я носите с маратонки. Както вече казахме, този аксесоар може да стане любимия ви акцент от една интересна спортно-елегантна визия. В тази връзка, няма нищо лошо да носите раницата си и с токчета, но внимавайте – избягвайте тънките стилето токчета и заложете по-скоро на дебел тип ток, а защо не и платформа.

Що се касае до дрехите, с които да комбинирате новата си кожена раница (или наличната в гардероба такава), имате пълната свобода на избор – от миди пола до скъсани и протрити дънки, та чак и панталон с висока талия и даже рокли в свободен стил. А ако времето го позволява, можете да носите раницата и с къси панталонки, които между другото, ще седят оригинално с маратонки на платформа или ботуши тип чизми.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ