Чадъри - как да изберем правилния модел?

Чадъри - как да изберем правилния модел?

Знаете ли, че освен бижутата, чантата ви, шапката и ръкавиците, съществуват и няколко допълнителни, макар и не толкова традиционни аксесоари, които биха могли да направят визията ви неотразима и различна? Такива, например, са модерните чадъри. Всъщност, не е нужно този вид аксесоар да излиза от магазина на виден бранд, за да бъдете актуални с него. Напротив – просто трябва да знаете няколко основни правила в избора на чадър, а също така и с какво и как да го носите. А ние сме тук, за да ви дадем и конкретни насоки още сега…

  1. Различни чадъри, различни механизми на отваряне

Не е ли най-досадното в един дъждовен ден да извадите чадъра от чантата си и още при самото му отваряне или при първото по-силно подухване на вятъра, да установите, че някоя спица се е счупила или изобщо целият чадър е отишъл по дяволите?  За да избегнете този момент, първото нещо, за което трябва да гледате в избора на чадър, е именно механизмът на отваряне. Той трябва да е надежден.

  1. Задайте си въпроса дали чадърът ви е удобен

Факт е, че дадени чадъри ще са удобни на всички, но не и на вас. И обратното. Ето защо както при обувките, чадърът е добре да се пробва. Начинът на отваряне е само част от факторите, определящи удобството на вашия чадър. Други такива са дръжката и размерът.

  1. Защо пък да не използваме чадъра като моден аксесоар

Някои чадъри са толкова готини и интересни, че са способни да разчупят и най-семплата и обикновена визия, по-добре дори от чифт бижута в един тон. Има много оригинални модели, така че ако искате наистина необикновен, стилен и най-вече различен аксесоар, заложете на ексцентричен или супер ярък като цвят чадър.

  1. Важна ли е цената и колко важна е материята?

И двете са важни. Ако ще си купувате чадър не защото заваля и някак си трябва да стигнете сухи до работа или до дадено място точно сега, тъй като по принцип се движите единствено и само с автомобили, ами защото ви е нужен чадър, не се спирайте на най-евтиния вариант. Инвестирайте в нещо наистина хубаво, сякаш е новият ви чифт маратонки за тичане или ботушите, с които ще карате цяла зима. От друга страна, материята трябва да е надеждна и да не пропуска, а също така и да бъде издръжлива на климатични условия като вятър и сняг.

Чадъри – те са малко по-особена, но важна част от нашата визия. Изберете си модела, който  наистина ви допада, а и пасва на вашите стилови характеристики и предпочитания. В интернет, между другото, можете да намерите оригинални дизайни и то на доста ниски цени. При нас, също, ще попаднете на страхотни предложения.

Публикувано от Ben