Уникални комбинации с дамски боти на платформа

Уникални комбинации с дамски боти на платформа

Категорично, обувките на платформа в много отношения са за предпочитане. Те са удобни и практични и с тях е лесно да издържим целия ден, без да се приберем с болки и мазоли по краката. А през есента удобството става още по-необходимо поради причината, че наоколо е кално и влажно, та за обувките ни трябва наистина избор, който да бъде оправдан и логичен. Такъв избор, категорично и безспорно, са модерните дамски боти на платформа. С какво и как обаче да ги съчетаем, за да бъдем секси и стилни? Ще разберете още сега, защото сме ви приготвили няколко уникални комбинации с дамски боти на платформа:

  1. С широка или миди пола

Вариантите са много, но е важно да избягвате официалните и тесни поли. Вместо това, заложете на разкроените и плесирани модели. Полите оувърсайз от ефирни материи също са интересен вариант.

  1. С впит панталон

От онези незаменими дънки до кожен панталон с декорация около глезените, това са все модели панталони, които идеално ще паснат на вашите любими и така удобни боти на платформа. За есента и зимата това са визии, които ни допадат поради две причини: комфорт и сексапил. А за да ги постигнем не ни трябват и кой знае какви усилия, нали?

  1. С цветен чорапогащник

Без значение дали върху нещо ще има пола, рокля или къси панталони от вълна, цветният чорапогащник в комбинация с есенни боти на платформа в сиво или черно ще направят тотален фурор във визията ви. Ако изберете и чанта в същия цвят, успехът ви е в кърпа вързан: вие сте новата модна икона на офиса.

  1. С кукленска пола или рокля

Вталена и с разкроена долна част – това е роклята на принцеса или полата на Барби! А за да ви е леко и да не ви пречат обувките да танцувате, най-добре е към облеклото да добавите боти на платформа. Заложете и на интересни аксесоари, ако предпочитате черното в дрехите или изберете нестандартни варианти като тъмно зелена рокля или ярко червена пола.

  1. С естествена кожа

Освен с кожен панталон с тясна кройка, можете да пробвате и комбинация между боти на платформа и кожено манто. Палтото от вълна с кожени декорации по ръкавите, а също така и елекът, съчетаващ пух и кожа са не по-малко креативни варианти. Важно е да се подчертае контрастът между загадъчността на горната дреха и момичешкият дух на обувките. В крайна сметка, ефектът и тук ще е повече от поразителен.

  1. С панталон до глезена

Оставете много малка част от крака ви – задължително гола – да се покаже. Това означава, че е добре да купувате панталона, докато на краката сте с вашите боти на платформа. Между другото, ако сте на вълна експериментиране, можете да пробвате с актуалните за сезона панталони с широки крачоли и 7/8 дължина. Точно платформите са идеалните обувки за този модел панталон.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ