Защо да си купите български обувки за настоящия сезон

Защо да си купите български обувки за настоящия сезон

Настоящият есенно-зимен сезон изисква от вас да направите поне две промени в гардероба си, за да бъдете актуални и да изглеждате така, както повеляват последните модни тенденции: смяна на връхната дреха и разбира се, на обувките. За второто условие, имате избор между боти и ботуши, но освен модела и дизайна, ще трябва да обмислите и какъв да бъде произходът им. В тази връзка, какво ще кажете точно през настоящия есенно-зимен сезон да заровите предразсъдъците и снобските правила, на които тайно досега робувахте, и да заложите на родните български обувки? Ето ви точно пет причини да постъпите така, а не иначе:

  1. Стимулирате родната индустрия

Нали все се коментираме как трябва да бъдем по-големи патриоти и да обичаме родното? Няма нищо по-подходящо от купуването на български стоки, за да докажем този патриотизъм по един практичен и икономически издържан начин.

  1. Директно от производителя винаги е по-добрата покупка

Когато купувате български обувки, знаете, че можете да се свържете директно с производителя в случай на дефект, въпроси и допълнителна информация. Всяко действие, осъществено през трети човек посредник – включително и продажба – носи определен вид риск. Това го знае всяко хлапе…което поне веднъж е пазарувало онлайн.

  1. Изборът е страхотен

Не можем да отречем, че напоследък изборът на български обувки на родния пазар е повече от разнообразен и голям. Ще видите, че родните производители не просто доказват усет за високо качество в селекцията на материали и изработка, но и в предлагането на интересни и оригинални дизайни. Така че ако досега твърдяхме, че родните стоки са ок като качество, но рядко ги докарват на визия, вече не е така.

  1. Родните обувки в повечето случаи се изработват от естествени материали

Не само че повечето български обувки – и за мъже, и за жени, та даже и за деца – са от естествена кожа или велур, ами и са перфектно обработени. Само по себе си кожарството като занаят е нещо познати на нашите занаятчии и за разлика от много чуждестранни производители, нашите трудно ще се осмелят да пуснат на пазара за продан зле обработен кожен продукт. В това число и обувки, да.

  1. Страхотни цени

Като заговорихме за естествена кожа, факт е, че ако си купите български кожени обувки, те ще са в пъти по-евтини от тези на чужд производител. И не става въпрос дори само за български обувки от естествена кожа или велур. По начало родните стоки са по-евтини и това е ясно защо: надценката за внос/износ не се причислява към крайната потребителска цена. Ето защо стимулирайки родната индустрия, вие също така, стимулирате и собствения си бюджет, като пестите пари.

А вие готови ли сте да зарежете собствените си предразсъдъци и модни правила и да заложите на обувки с български произход през настоящия есенно-зимен сезон?

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ