Актуални модели дамски ботуши за предстоящата зима

Актуални модели дамски ботуши за предстоящата зима

Краят на лятото е моментът, в който е добре да започнем да подготвяме зимния си гардероб, а това означава да се информираме относно последните тенденции при зимните дамски ботуши, наред с всичко останало. Не е удачно да чакаме последния момент, за да осигурим красота и топлина на краката си, тъй като с наближаване на студа, цените на качествените актуални изделия драстично се повишават.

При избора на ботуши за сезон есен/зима 2017-2018 е добре да се ръководим от следните тенденции:

Кожа

Естествената кожа си остава най-подходящият материал за изработката на дамски ботуши, и съвсем логично тази тенденция се запазва и при дизайнерските решения за предстоящия зимен сезон. При моделите от последните колекции на утвърдените дизайнерски къщи се забелязва както гладката кожа с леко гланцирана повърхност, така и плътната матирана кожа. Естественият велур не губи своята актуалност, макар и да изисква по-специфично почистване и поддръжка. Не липсват и моделите с релеф, тип крокодилска кожа.

Форма

Формата на зимните дамски ботуши, на които трябва да заложим през настъпващия зимен сезон е разнообразна. Дизайнът варира от силно заострен и издаден връх до леко заоблена форма. Облите носове при ботушите са актуални както при елегантните модели на висок ток, така и при спортно-елегантните решения на средно висок ток или на равно ходило. Като че ли по-актуални през следващата зима ще бъдат моделите с височина до средата на прасеца. Ботушите до коляното и над него запазват функцията си на артистичен реквизит.

Декорации

Връзки, панделки, метални орнаменти и дори камъни Сваровски – нищо не е спестено при декорацията на най-модните през следващия зимен сезон дамски ботуши. Декорацията под формата на кожени ленти с фиктивна катарама се среща все по-рядко, но за сметка на това грубите метални ципове стават все по-открити. Това означава, че закопчаването вече не е само практично, но и ефектно декоративно решение.

Форма и височина на тока

Токът е всъщност компонентът, който придава актуалност на всеки тип дамски обувки. Модата при формата на токовете се мени на всеки 2-3 години, докато в много от случаите дизайнът на предната част остава непроменен или претърпява съвсем дребни корекции. През настоящата зима се запазва тенденцията на широкия и леко скосен към вътрешността ток. Височината се движи в рамките на 6-8 сантиметра, като не губят актуалност платформите и грубите подметки с дълбок релеф.

Как да съчетаем висок стил, качество и изгодна цена?

Цената на чифт модерни дамски ботуши може да варира от 50 до 500 лв, в зависимост от производител, качество и дизайн, а също и от мястото на закупуване. Ако искате да направите изгодна сделка, избягвайте специализираните магазини в големите търговски центрове и моловете. Там наемите са високи, а търговците са принудени да калкулират разходите в цената на предлаганите стоки.

Онлайн магазините с добра репутация са идеалното решение. В тях можете да намерите качествени ботуши на български производители, както и модели от последните колекции на престижни европейски марки на доста прилични цени, като не липсват и големите периодични намаления. Outlet колекциите на електронните магазини понякога крият супер приятни изненади.

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ