Актуални дамски ботуши естествена кожа 2019

Актуални дамски ботуши естествена кожа 2019

Зимната мода е в разгара си. Самият зимен сезон също. Ето защо е повече от важно да се заредим с последните актуални новини, проследяващи най-новите тенденции при съвременните дамски ботуши естествена кожа. Ако сте готови за пазаруване и искате да направите един разумен потребителски избор, да разгледаме конкретните актуални модели за зимата при жените:

  1. Любимите апрески. Ако си мислите, че сред тези модели няма да намерите оригинални и качествени дамски ботуши естествена кожа, лъжете се. Заложете на удобството и комфорта като фактори вместо визията и ще намерите идеалните апрески за себе си. Между другото, в случай че сте и любители на зимните спортове, купете си обувки с половин номер по-големи, за да си осигурите място за дебели чорапи.
  2. Кубинките са не по-малко интересен вариант за дамски ботуши естествена кожа тази зима. Не само че предложенията в тази насока са много, но и тук ще можете да се насладите на една топла и комфортна зима. В допълнение, ние ви съветваме да се спрете на традиционен цвят – кафяв, бежов, каки или черно – за да може спокойно и догодина да си носите кубинките без значение доколко хитови ще са те като модел на пазара.
  3. Дамски ботуши естествена кожа тип чизми. Накратко това са традиционните зимни ботуши за зимата от естествена кожа, но се различават по това, че са по-високи, средно до нивото на коляното. Хубавото на този модел е че може да се носи с всичко и то буквално – от вечерна рокля до обикновени бойфренд дънки. В комбинация с пуловер тип туника или пола с висока талия и по тялото може да постигнете наистина разчупени и интересни визии за всякакъв повод.
  4. Последно, но не по важност ви предлагаме един по-нестандартен вариант за ботуши за настоящия зимен сезон. Предлагаме ви класически ботуши с елемент в декорацията, който ги прави по-нетрадиционни, а именно естественият косъм. Можете да се спрете на по-евтин вариант, който е заекът, а ако държите на лукса в своя гардероб, изберете обувки с декорация от сребърна лисица. По-екстравагантни версии в тази насока са ботуши с косъм от чакал. Ю

А вие решихте ли се какви зимни ботуши да си купите за този сезон? В нашата галерия можете да намерите уникални предложения за всеки повод и стил! Успешно пазаруване!

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ