Актуални модели за чанта през рамо

Актуални модели за чанта през рамо

В случай че сте в настроение за нова чанта, какво ще кажете за нашето специално предложение – модерна чанта през рамо в духа на последните тенденции?! За тази цел разбира се, а и за да ви улесним в пазаруването, веднага ви запознаваме с актуалните модели на този вид дамски чанти. Обърнете им специално внимание и си подберете дизайна, който смятате за подходящ като функционалност и визия за вас. Ами да започваме…

  1. Ултра малка чанта през рамо в кокетен стил и в ярък нюанс. Ако трябва да оприличим този модел на друг подобен, това ще е сравнението с добре познатите ни клъчове. Както знаете, последните са много елегантни и женствени, като единственият им недостатък е, че не са особено удобни, защото през цялото време трябва да ги носите в ръка. Вече можете да освободите ръцете си, защото новите модели чанти за през рамо са така да се каже най-доброто от оригиналните дамски клъчове, но с верижка за носене.
  2. Чанта през рамо тип торба в правоъгълен вариант. Интересното тук е, че говорим за чанти, изработени от по-нестандартни материали – в това число и гума, пластмаса, лен и т.н. При всички случаи можете да заложите и на естествената кожа, като така ще си купите модел, който можете да носите и догодина, защото е максимално класически и универсален.
  3. Чанта през рамо в разчупена форма – малък кръг, трапец или дори сърце са все форми, които се различават от стандартните, свикнали да виждаме по класическите си визии. Добре е да имате обаче и някоя неутрална чанта под ръка, защото с тази в нестандартната форма едва ли ще можете да излезете навсякъде, по всяко време и по всякакъв повод. Все пак, подобен разчупен аксесоар никога не е излишен в гардероба на една модерна дама, нали?
  4. И последно, предлагаме ви модел на дамска чанта, носеща през рамо, със следната особеност: големи 3D декорации. Става въпрос за наистина масивни помопони, изработка от вълна, златни висулки, сребристи букви, изобразяващи популярни брандове, а дори значки, щампи, кръпки, фишута и каквото още се сетите.

Е, добри са предложенията ни за чанта, която да носите през рамо, нали, скъпи дами?

Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ