16 модни идеи как да носим кубинките си

С какво можем да съчетаем кубинките си?
16 модни идеи!
 
 
 
Класическите кубинки, могат без усилие да се комбинират с вашето облекло. Не казваме, че трябва просто да се придържате към класическите неща, но да изберете нещо, което мислите, че съответства на вашата личност. 
 
Харесвате ли кубинки? Виждали ли сте момичета, които спортуват в този външен вид и имате чувството, че това може да е нещо, което и на вас ще ви хареса? Е, това е добра новина, ние ще говорим за това как да носите кубинките си и как можете да  промените изцяло външния си вид в зависимост от стила си на обличане. 
Ако сте готови, нека да направим това. Как да съчетаете кубинките с дрехите си?
 
1. Лятна рокля с кубинки
 
 
 
Най-доброто нещо на кубинките, за разлика от зимните ви ботуши е, че те се съчетават с всякакви дрехи и през цялата година. Вашата рокля не трябва непременно да е широка или да се боите да носите тези кубинки. Съчетанието на бяла или черна лятна рокля с кубинки ще изглежда прекрасно.
 
2. Комбинация на кубинки с палто
 
 
 
 
Знаем, че първото нещо, което идва в ума ви, докато съчетавате роклята си като тази, е да я комбинирате с фини, нежни бижута. Но, изчакайте, опитайте това, излезте с голямо палто, кубинки и тежка, кожена чанта.
 
3. Кубинки с тесни дънки и широко яке.
 
 
 
 
Широкото яке се комбинира перфектно с кубинки. Ако харесвате модния шик или искате да имате вид на лошо и стилно момиче, опитайте това. Да вървиш с кафяви кубинки ще бъде чудесно.
 
 
4. Камуфлажни панталони и кубинки.
 
 
 
Разбира се, камуфлажни или зелени панталони с кубинки са комбинация направена в Рая. Носете това, когато карате колело, ходите на разходка или на дълго пътуване с приятели. Сложете обикновена, бяла тениска, без други аксесоари.
 
 
5. Кожена пола и дантелен чорапогащник.
 
 
Монохромния външен вид е точно в моментите, когато избягвате дългите пътувания и предпочитате да се разходите по улицата. Една кожена пола, която седи перфектно по тялото ви, тениска, подчертаваща фигурата ви и дантелените чорапи с тези кубинки правят комплекта перфектен. Можете да излезнете без грим с вързана коса, на опашка или леко начупена.
 
6.Кубинки с кожено яке и пола с пайети
 
 
Естествената модна прогресия на полата с пайети е да отидеш с бяла, копринена блуза, клъч чанта и чифт дамски кубинки. Вие си казвате,че не бихте направили това. 
Разбираме, но бихте могли. Разберете, че няма по-добра радост, от това да разчупите стереотипите. Така че, сложете коженото си яке, своите кубинки и сритайте малко задници. Покажете им как се прави!
 
7. Кубинки и карирана рокля
 
 
 
 Добавете малко грубост към сладките си дрехи, с кубинките! Има моменти, когато искате да комбинирате карираните рокли с различен чифт обувки, а след това има дни, в които искате да ги носите с кубинки. Изпробвайте всичко, сигурни сме, че ще харесате този външен вид. 
 
8. Кубинки с рокля на бели точки
 
 
Точките са винаги на мода и сме сигурни, че всички ние притежаваме една рокля, потник или пола в този дизайн. Но, този път изхвърлете обикновените си, черни или други стандартни сандали и изпробвайте някои груби, бели ботуши. Можете дори да носите чорапи, които да се показват.
 
9. Плисирана пола и черни ботуши
 
 
 
Облеклото на всяка жена се нуждае от поне едно перфектно допълнение. Ако това е правилното нещо, вие ще сте зашеметяващи. Плисираната пола е изключително стилна, обикновената бяла тениска е елегантна, а черните кубинки са в перфектна хармония с тях.
 
10. Карирана пола и метал тениска
 
 
Не може да мислим за нищо друго, което да изглежда така съвършено, когато се съберат заедно, както тази комбинация. Да, знаем, че ще кажете официална или обикновена риза- съгласни сме, но бихме предпочели да добавим елемента на гръндж с ботушите и тениска с щампа. Освободете себе си, това е ключът.
 
 
11.Тесни дънки и кубинки
 
 
 
На всеки му е ясно, че панталона, изглежда страхотно с почти всеки вид обувки, особено по-прилепналите дънки. Въпреки това, по-широките обувки и кубинките подчертават, вашата фигура.
 
12. Кубинки и панталон с ленти
 
 
Буквално, всеки втори човек притежава поне един панталон с ленти. Изчезнали са дните, в които дънките и шортите са вашите единствени възможности. Спортните панталони и тези с райета са изключително удобни и изглеждат невероятно. Комбинирайте ги с кубинки и бъдете дивата жена, която винаги сте били!
 
13. Дълга рокля, кожено яке и кубинки
 
 
 
Бяла и ведра, дългата рокля е отлична за лятото. Но с идването на есента, вие трябва бавно да започнете да добавяте аксесоар. Понякога може да е пончо и маратонки или може да бъде кожено яке с кубинки. Перфектен баланс на вашия характер.
 
14. Кубинки и шорти
 
 
Никоя дреха не може да направи гардероба ви завършен, ако не я комбинирате с шорти. Така че, да, кубинки и шорти е перфектния завършек.
 
15. Рокля-тениска и кубинки
 
 
Няма много комбинации, които може да използвате с риза и рокля с къс ръкав, но най-лесният начин е да ги комбинирате с обувки. Ако сте свикнали да носите роклите си с различни обувки или маратонки, трябва да опитате с кубинки.
 
16. Спортни дрехи и кубинки
 
 
Спортни дрехи и кубинки, не са нещо, което виждате всеки ден, но в идеалния случай вие трябва да пробвате. Искате ли този вид да премине на друго ниво? Допълнете го с леко сако!
 
 
Aко трябва да бъдем честни с вас, бихме казали, че дори е несправедливо да приключим с такъв списък. Кубинките могат да се комбинират с много повече неща, отколкото си мислите - това не е точна наука, но се нуждае от внимание за детайлите. Вие сте фен на кубинките и тази статия ви дава по-добра представа за това как да се носят кубинки? Как ви харесва да ги комбинирате? Уведомете ни, като споделите с нас вашия коментар по-долу.
 
Публикувано от Ben
БЪРЗО ПОВИКВАНЕ