✔ Маркови чадъри за дъжд DOPPLER онлайн на топ цени — Компас

Чадъри за дъжд DOPPLER

Ред:
 • В наличност
  -20%
  В наличност
  -20%
  Чадър DOPPLER компактен универсален син
  59.90 лв. 47.92 лв.
 • В наличност
  -20%
  В наличност
  -20%
  Чадър DOPPLER компактен универсален
  Налични размери:
  • черен
  59.90 лв. 47.92 лв.
 • В наличност
  В наличност
  Чадър DOPPLER АВТОМАТИЧЕН
  2 отзива
  Налични размери:
  • черен
  • син
  89.90 лв.

Вече повече от 60 години Doppler e религия при чадърите.

Ние предлагаме огромна гама чадъри на нашите клиенти от класически до модерни, от най-високият клас „Изработен в Австрия” до стилния стандартен чадър.

Нашата идея е да предложим най-качественото на най-добра цена. Което означава не само чадърът като продукт, но и дизайна, процесите около изработката и материалите стават все по-важни.

За някои хора, дъждовните капки са глътка свежест и ласка, която обичат и не се крият от нея. За всички останали са създадени невероятно устойчивите чадъри Doppler – най-добрият приятел на потребителя за всеки сезон. През далечната 1946 г. австрийската фирма започва производството на невероятно здравите механизми за дъжд, слънце, снежни феерии и виелици.

Произведенията й продължават да са еталон за устойчивост и стил повече от 60 години. Дамите и господата откриват модели за лично ползване в кокетен или солиден стил, за градинският кафе кът или за шезлонгите около басейна. Функционалността, качествените материали и прекрасната визия никога няма да изневерят и да създадат причина за подмяна.

Създадени да се огъват, а не да се чупят

Запознайте се с чадърите Doppler - сезонната категория, която все пак ви се наложи да посетите! Дъждовният сезон далеч не винаги е романтичен в реалността, когато есенните порои ни заливат с удивителна сила, насочвани от бурния вятър. Косата и облеклото ви все пак могат да останат в приблизително подходящ за делова среща вид, с помощта на някоя от солидните конструкции, от които магазинът ни предлага изключително богат асортимент.

Прецизно оформени детайли от гъвкава карбонова стомана, красива кленова дървесина и полиестер се сглобяват ръчно от висококвалифицирани специалисти. Получената конструкция никога няма да ви предаде, независимо с колко мощен  ураганен вятър или снежни навявания ще се сблъскате.

Карбоновата (въглеродна) стомана

Карбоновата стомана е сплав, придобила високоустойчивата си форма благодарение на 2,14% въглерод и повърхностна концентрация на азот, които й спечелват наименованието “въглеродна”. Изключително лека и пластична, тя притежава толкова висока якост, колкото и всички останали видове стомана. Неподвластна на атмосферните капризи, тя се запазва в отличен вид в продължение на години.

Doppler е компания с индивидуален стил. С карбоновата сплав тя прави невероятно успешен избор за носеща конструкция и успява да се справи с най-често срещаният и сериозен за чадърите проблем - обърнатият купол, който е основната причина за счупени спици и неизползваем чадър. Матовата въглеродна сплав е напълно нечуплива и оцелява дори и при въздушен поток със скорост 100 км/ч. Излизането по време на снежна буря ще увреди почти всеки чадър, но не и австрийските продукти – с тях придвижването винаги се случва няколко идеи по лесно.

Спиците се разгръщат в максималната си дължина и по-широка от стандартната за чадър повърхност. Куполът Doppler осигурява защита не само за главата, но и за цялото ни тяло. В каталога ни ще откриете модели с 6, 8 или 10 спици, поддържащи здрав полиестерен плат с различен диаметър. Идеално решение за  разходка с любимия човек, или просто за допълнителна сигурност, е специалният модел Supersize или XL, с диаметър на купола 122 см.

Компактна ергономична форма и лесно управление

Този чадър обезсмисля присъствието на всяко превозно средство, тъй като осигурява също толкова ефективна защита, но с пълен достъп до свеж въздух. Дългата дръжка (78-87см.) осигурява достатъчно висока позиция на купола и същевременно – много удобен захват. Ако предпочетете компактните сгъваеми чадъри, ще бъдете допълнително улеснени от тяхно изключително практично предимство. Когато слънцето изгрее отново, те ще се поберат дори и в малкият си джоб, покрити с предпазен калъф.

Колекцията в магазина ни предлага ръчно и автоматичен механизъм на отваряне. Автоматичните модели се задвижват и регулират с устойчив стоманен бутон, който не може да се счупи. Дървените дръжки с лаково покритие също са красива и неуязвима опора, издръжлива на времето и механичните влияния. Освен това, естествената дървесина и стоманата са стилни детайли, които допълнително разкрасяват широките стилни куполи.

Здрав и по дизайнерски красив полиестерен купол

Австрийската компания влага в чадърите си 100 % полиестер. Здравата тъкан не се разкъсва, разнищва и разшива от спиците, както и не променя цвета си след продължителна употреба и от силни слънчеви лъчи. Освен висококачественият избор на метал, ръчната подшивка също е първокласна и подмяната на чадър ще остане необходимост за след най-малко пет години.

Въглеродната стомана е податлива на ръжда и корозия. Затова австрийската фирма я комбинира с изключително бързосъхнещ полиестер, който ще можете да приберете в чантата или джоба си след по-малко от десетина минути, без нито капка влага. Практичната тъкан се предлага в класически стилни цветове и десени, но и в много ефектни, пъстри дизайнерски съчетания. Изберете най-подходящото за стила ви, а само сега можете да го направите, възползвайки се от 20% намаление!